Na,végül is találtam itt a városomban egy sulit,ami két éves,de nem támogatott,viszont biztosítják a gyakorlati helyet is,ami nekem hatalmas segítség,ugyanis nincs igazából olyan fogorvos ismerősöm,aki maga mellé venne tanulónak.Így viszont ez is megoldódott......
Ez is okj-s képzés és olyan paírt ad mint a többi,utánanéztem,de általában 4-5 félévesek ezek a képzések.Én meg már ennyi időt nem tudok tanulásra szánni sajnos 30 évesen.3 iskolát végeztem már,de nem találok tartós munkát,legalábbis itt a lakóhelyemen,csak amolyan alkalmi vackokat....úgyhogy választhatok:vagy tanulok tovább,vagy elköltözök,és az utóbbira biz nem nagyon tudok vállalkozni....
Lenne egy suli,ahol most szeptembertől indulna képzés,ami egy éves.De nem tudom,merjek e belevágni,annyi kérdés van bennem.....
Az első és legfontosabb:meg lehet-e ezt a szakmát tanulni egy év alatt úgy,hogy nincs egészségügyi előképzettségem és általános asszisztensi sem????????
Jártam ugyan gyógyszertári asszisztensi suliba,de azt abszolut nem szerettem,nehéznek találtam+az a szakma teljesen telített.
Azért szánom ezt első kérdésnek,mert ha elvégzem ezt az egy éves iskolát,akkor ebben is szeretnék dolgozni,nyilván-láttok-e erre esélyt erre lennék kiváncsi.