Mi a menete a fogbeültetésnek? Megéri megcsináltatni? (beszélgetés)
7. KHKH
2021. febr. 2. 17:00
Sziasztok, keresek jo, megbizhato, tiszta es jol dolgozo, esztztikus munkat vegzo fogorvost,fog implantatumhoz, fogpotlashoz. Van olyan akit ajanlani tudtok Budapesten?
Koszonom
6. jooeva
2020. aug. 18. 20:01
Páromnak van, 4-4 implant van alul-felül, azok tartják a fogsort, előtte teljes körű vizsgálat, volt neki csontpótlás is, folyamatosan vitaminok, antiotikum-kúrák, 1 implant lökődött ki csak, alapvetően elégedett, tud harapni, rágni, nincs gyulladás, szép, esztétikus mosolya lett. De 2,6 milla volt ez és februárban kezdték kihúzni a fogait, aztán nyáron kapta meg az implantokat és valamikor szeptember végén lett végleges fogsora.
5. andi6020 (válaszként erre: 4. - Andi6020)
2020. aug. 18. 18:12
Nálam ez az alsó-felső híd ára 5-6 implantátummal.
4. andi6020 (válaszként erre: 1. - Hybyskus)
2020. aug. 18. 18:11
Nem csillagászati ár az nálad mi?
2-3 milla az alja.
Én 2,1 milliót fizettem, de kaptam árajánlatot 4 milliós összegről is.
3. bozsu55 (válaszként erre: 1. - Hybyskus)
2020. aug. 18. 17:59
Arra készülj hogy nem olcsó!
Allergia vizsgálat nem árt.
2. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 1. - Hybyskus)
2020. aug. 18. 17:53
A fogbeültetéssel nagyon vigyázz, csak olyan orvoshoz menj, aki meggyőződik az ínyed, a csontod állapotáról. Ha cukorbeteg valaki az is lehet kizáró ok a beültetésre.
Próbálj ki egyet, hogyan bírod, és mielőtt százezreket költené rá, győződj meg róla bírod-e?
Nem mindenkinek bírja a szervezete, bármilyen jó anyagból is készül, lehetsz rá allergiás.
1. hybyskus
2020. aug. 18. 17:43
Most készülök fogbeültetésre,vagyis felmerült bennem /alsó,felső/! Hosszú idő óta nincs fogsorom, rágás hiányában sikerült más betegséget összeszedni,ami komoly vérsülyedést okozott.Szeretnék tájékozódni azoktól aki már csináltattak,de nem csillagászati árakért.Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- "Csak azért is megcsinálom!" ... lefogyok és életmódot váltok!
- Együtt megcsináljuk! 2010. szeptemberétől fogyózók
- Ki mikor kezdi el az otthonát karácsonyi hangulatba "öltöztetni"? Én már legszívesebben ma megcsinálnám, de lehet, hogy még korai:)
- Szerintetek egy nő miért nem engedi megcsináltatni az apasági vizsgálatot?
- Étel intolerancia vizsgálaton volt már valaki? Megéri megcsináltatni?
- Ha megcsinálom a radiológráfiai szakasszisztens szakmai képzést, utána megéri ugyanezt megcsinálni bsc-n?