A tüneteid erre utalnak! Nekem is így volt az első rendesen gyógyszermentes vérzés előtt. Ezzel nyugtattam magam, hogy meg fog jönni, mert volt mellfeszülés stb. Reméljük megjön rendesen! :)
Én júniusban hagytam abba. Akkor megjött a megvonásos, utána júliusban 33napra a rendes menzeszem. Augusztusban 32 napra, most pedig vártam már, mint a megváltást. Két hete késett. Szóval most, szeptemberben 43 napra jött meg. Soha többet gyógyszert. Az hagyján, hogy hullik a hajam, mint atom, gyulladt bőr alatti pattanásaim vannak a nyakamon :(
Szedek már pár éve fogamzásgálót, de ebben a hónapban abbahagytam, mert váratlanul el kellett utaznom és nem értem vissza aznapra, mikor el kellett volna kezdeni az új levelet.
Mikor megjön a mensim, azonnal el akarom kezdeni újra szedni.
A kérdésem az lenne, hogy megjöhet normálisan aznapra, mint a fogamzásgátló szedése közben?
Még van péntekig ideje (a 21 szem után mindig az 5. napra jött meg, ez pénteken lesz) és érzek "tüneteket": kis mellérzékenység, kicsit bővebb hüvelyváladék és tegnap egy 1-2mm-es kis rózsaszínt is láttam a váladékban.
Szinte mindenkitől azt hallom, hogy miután abbahagyták a gyógyszert nem jött meg nekik rendesen, rendszertelen volt késett. Ettől még lehetséges, hogy megjön nekem rendesen? Ezek a tünetek arra utalnak, ugye? A terhesség nem nagyon jöhet szóba, mert nem volt túl gyakori a szexuális életem ebben a hónapban és amikor igen, óvszert használtunk.