Főcím forgatásért jár valami juttatás? (tudásbázis)
Jókor jut eszedbe hőbörögni.
Bocs.
nah, igen.
Az a baj, h a baba magától nem megy oda a forgatásra. Mivel a szülő is vele volt, nyilván látta a kamerákat is, így aztán ennyi.
Miért ne tehetnék meg? Hiszen a szülő utólahg úgyis csak a hoxán kérdezősködik, nem a helyszínen!
bocsánat :)
nyilván emlékeznél, csak láttam én már oylat, amikor a nagy kavarban dugták az ember orra alá az aláírandót, h most, de már, de azonnal szignózza, aztán már rohantak is tova. Sose tudni, h mikor mivel verik át az embert.
Ha te nem írtad alá, akkor hogy kerülhet képernyőre? Vki csak megtette. Ha meg nem, akkor egy kérdést megér, h most akkor mi is van?
Persze, melyik szülő nem örül (nyilván a celebek itt nem játszanak), ha viszontlátja a csimutáját a tv-ben, de ennyi erővel a netre is tedd ki, ott is azt csinálnak vele, amit akarnak.... érted.
Akkor a kérdésedre a válasz: ezt ingyen megcsináltátok a tévének.
Ők meg szülői engedélyek nélkül mutogatják a babákat.
Valamit félreértesz.
A többiek meg pont annyit értenek belőle , mint én.
lehet, hogy az engedélyt aláíró ismerősöd kapta meg a pénzt.
(egyébként mit írt alá??? azt, hogy egyik ismerősének a gyerekét engedélyezi lefilmezni???)
Milyen műsor?
AMúgy a Te gyereked tévében szerepléséhez nem az ismerősödnek, hanem Neked kell hozzájárulnod, engedélyezned.
na így azért tényleg érdekes... szokásuk durván levédeni magukat. Biztos, h semmit nem írtál alá? Semmiylen papírt nem tettek eléd? Sehol????
(amúgy, tuti, h nem láttok pénzt belőle)
Előzetesen nyilván mondták volna, ha pénzt adnak érte.
Szóval ez ingyen volt.
További ajánlott fórumok:
- 2006-os juttatások: Anyasági, TGYÁS, GYES, GYED stb.
- Adófajták, jóváírások, juttatások
- Karácsonyi extra juttatás jól jelzi, mit érünk a cégnek?
- Baba születése után ennyi bruttó bérre mennyi juttatást kapnék?
- Ha munkanélküli vagyok megillet valami juttatás szülés után?
- Jogosult vagyok valamilyen további juttatásra?