Flört párkapcsolat mellett (beszélgetés)
Nezd en is a huseges falytahoz tartozom :) Ezert merem azt allitani hogy , amikor egyalltalan azon kezdesz "csak!" gondolkodni hogy , esetleg valaki mas ? ! Mar akkor komoly gubanc van a kapcsolatban !
Huzni az idöt teljessen fölösleges mert , nem lehet összerakni azt ami mar valamilyen okbol szetesett !
Ezert hulyeseg egy 3-ik,vagy 4-ik felt hibaztatni ! Mert vege a kapcsolatnak ezert tudott egyalltalan beekelödni az a bizonyos 3-ik,4-ik.
ki mit ért fört alatt??!!!!
az hogy valakire rá mosolyogsz,akár kicsit kacérkodsz vele,az szer nem bün.
ezzel még nem léptél át semmilyen határt és azért jó tudni hogy másnak is tetszel és még mindig nö vagy más szemében is.
nekem ez a véleményem!!!
de megcsalás kizárva!!!
Ez a "bók" most egyszer fordult elő 10 év alatt....
Ez rossz statisztika.... :D:D
Teljes mértékben igazatok van. Az az alap problémám, hogy soha életemben nem éreztem magam jó csajnak, a férjemen kívül nem is volt más kapcsolatom....és a házasságom már évek óta romokban van. Olyan jól esik, hogy tetszhetek valakinek....
Nem tudok belegondolni abba, hogy összejöhetnék vele, mert egyrészt nem tudom önmagam elfogadni, másrészt sosem csalnám meg a férjem (a rossz viszony ellenére sem!), harmadrészt nem lennék képes szétszakítani egy családot.
A munkahely úgymond nem lenne gond, mert én november végén eljövök onnan, egy vállalkozást indítok épp, de akkor sem.
Csak épp nem értem magam. Egész nap rá gondolok, de nem érzem azt, hogy esetleg beleszerettem volna, csak jó mellette lenni, jó vele beszélni.
Veszélyes játék! Igen, flörtöl, ez biztos, de neked elsősorban azt kell átgondolni, megéri-e belemenni ebbe a veszélyes játékba. Egy munkahelyi viszony a lehető legrosszabb dolog. Egyrészt mindenki észreveszi, céltáblává váltok, másrészt pedig, ha bármi nem jól sül el, akkor utána nagyon nehéz, és legtöbbször azzal jár, hogy az egyik fél kilép. Nagyon ritka, hogy utána is úgy tudjon az ember a másikra nézni, mint azelőtt. Megérné, ha mondjuk neked munkahelyet kellene váltanod, mert valami nem jól sül el?
Szerintem ha nem mész bele semmibe, akkor is ki tudod élvezni azt az érzést, hogy tetszel neki, és jó csaj vagy! Sőt, ha mások is észreveszik, hogy ő odavan érted, vagy akar valamit, sokszor másképp tekintenek az emberre. És lehet, hogy negyobb tisztelettel, mintha egyből belemenne egy munkahelyi kapcsolatba.
Nem hiszem, hogy képes lennék vele (vagy akárki mással) kapcsolatot kialakítani. Nekem is van férjem, aki nagyon szeret engem, de valami nem működik. Azt mondja, hogy szép vagyok, csinos, de mégsincs önbizalmam. 19 évesen mentem férjhez, előtte nem is volt más komoly kapcsolatom...ezt hibának látom, mert nincs viszonyítási alapom.
Ez a pasi szerintem annyiból tesz jót nekem (legalábbis remélem), hogy elhiheti velem, hogy tetszek/tetszhetek másnak is.
Arra szeretnék rájönni, hogy tényleg vonzónak talál, vagy csak udvarias, vagy szívat? Csak hogy a lelkemnek jó legyen. Nem akartam félreérthető lenni, tényleg túlkombinálom. Szerintem nagyon rendes pasi, de mindig kétértelműen, sejtelmesen beszél, és még vigyorog is hozzá...mindezt sok ember előtt (4-5).
Jól jönne egy kis tanács, vélemény:
Mostanában hétfőnként munkahelyi reggeli megbeszélés van, másfél órás, meglehetősen jó hangulatúak. Velem szemben ül egy pasi (neki is családja van), sokszor észreveszem, hogy figyel, néha, pl. az értekezlet szünetében megérinti a karomat... ha hozzám szól az értekezleten, mindig próbál vicces lenni (persze mindenki röhög is, és azt látják -meg talán a relitás miatt én is azt gondolom - hogy szívat) úgy vezeti be a hozzám intézett mondanivalóját, hogy....kedves réka, én azt gondolom... vagy rékám...vagy te csinos réka...
Csak annyit szeretnék tudni, hogy vajon mit gondol rólam. Poénkodik, mint bárki mással, vagy nem akar munkahelyi kapcsolatot, vagy mi lehet még? Azt sem tudom, hogy én mit tennék, mert az is hideg zuhany lenne, ha hirtelen kiderülne, hogy akar tőlem valamit.Nem mernék semmit sem lépni.
Szia!
Én is ebben a helyzetben vagyok, de eszembe se jutott mással flörtölnöm.
Tudom milyen rossz végignézni, hogy a párod fáradtan hazaér, te pedig úgy érzed, semmi hasznosat nem csináltál aznap. Változtatnál a helyzeten, de nem tudsz, és ez sajnos nem rajtad múlik....
Én nem hiszem, hogy a "nemszeretésnek" a jele, bár én nem vagyok a flört híve, és biztosan rosszul esne, ha a barátom csinálná... Persze, nem megcsalás, de ha én flörtölnék az kb semmit nem jelentene, de bennem lenne, hogy ha a párom tenné, neki talán annál többet...
(Ha simsben flörtölnek, csókkal válnak el automatikusan, a játék beállításai szerint. :D Bocsi, ezt nem kellett volna. :D)
Szerintem annak a jele, hogy változatosságra vágyik valaki....
Vagy törődésre.... Nem biztos magában, és azért flörtöl, hogy visszatérjen az önbizalma...
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?