Fisher Price golyópályát vettem börzén golyó nélkül. Tudtok segíteni mekkora méretű golyót kell vennem hozzá? (tudásbázis kérdés)
7. jpne
2011. máj. 19. 20:47
Nekünk is zsiráf van, azt hittem arra a golyópályára gondolsz. Bár lehet mindkettőbe ugyanaz a nagyságú golyó kell.
A lányom is imádja, állandóan nyomkodja a zsiráf fején lévő gombot hogy zenéljen és ringatja a popsiját rá. :)
A FP ugráló zebra is nagy kedvence, sokszor ráül és "zebegel". :)
Elég húzós áraik vannak valóban, de nem kínai ami már az első használat után kimúlik. Így megéri megvenni.
6. kkrisztina76
2011. máj. 8. 23:30
Szia nekünk zsiráf van, de nagyon szeretik a gyerekek.
5. veraesbalu
2011. máj. 8. 22:20
köszi szépen
holnap körbejárom a játékboltokat egy mérő szalaggal. Nektek hogy vált be ez a játék? A fiamnak nagyon tetszik.
500 Ft-ért vettem a börzén és még működik is.
Sajnos a golyó az egy kicsit keresésre szorul.
A neten néztem használtan 4-5000 Ft .
500-ért nem hagyhattam ott!!!!
4. jpne
2011. máj. 8. 22:08
Sajnos azt nem...bár a kislányom ha jól emlékszem beledobta a nagyobbik fajta gumigolyót is és az is jó volt. :)
3. veraesbalu
2011. máj. 8. 19:40
És nem tudod véletlen hol kapok ilyet?
2. jpne
2011. máj. 8. 15:47
Szia! 16 cm a golyó kerülete.
1. veraesbalu
2011. máj. 8. 15:27
Fisher Price golyópályát vettem börzén golyó nélkül. Tudtok segíteni mekkora méretű golyót kell vennem hozzá?
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki segíteni babazokni méretben? (a számozásban mikortól mekkora kell kb.)
- Van valakinek otthon Fisher Price golyópályája? Nem a zsiráfos, hanem a szerpentines
- Ezüstkolloid: Tud valaki segíteni abban, hogy honnan tudhatom mekkora szemcsenagysága van az általam vásárolt terméknek?
- Hol lehet kapni "Bolyongolyó" golyópályát?
- Tudtok segíteni? Ha egy kép pixel méretet kér az mekkora? Hogy tudom megadni a pixel méretet?
- Tud valaki segíteni abban, hogy mekkora a mértéke a gyednek minimálbér után?