Van valakinek otthon Fisher Price golyópályája? Nem a zsiráfos, hanem a szerpentines (tudásbázis)
Az utolsó mondatoddal egyetértek,csak egyre inkább úgy érzem nem igazán vagyok alkalmas rá :(
Errefelé is vannak börzék,most pénteken lesz a bölcsiben ahol gyakorlaton vagyok,oda benézek majd :)
Remélem tényleg lesz belőle valami.
Budapesten nincs meghirdetett iskolában bababörze?
Szfváron 2 helyen is van. Elég jó dolgokat lehet megvenni.
Majd megírom neked mi lett a játékügyből.
A mai világban sajnos pofátlanul taktikázni kell ahhoz, hogy elérd amit szeretnél.
Remélem sikerül beszerezni!
Én alapból úgy álltam hozzá,hogy úgyis leráznak,ezért meg sem kerestem őket.
Drukkolok,hogy norálisak legyenek és segítsenek:)
Nagyon köszönöm a segítséget!!!!
Képzeld felhívtam a gyártó céget. Közölték, hogy csak garanciát javítanak. Persze ők gyártják a játékokat.
Furcsán beszóltam nekik. Gyártanak játékot, és nem képesek kiegészítővel kiszolgálni a vevőket? Nagy szégyen egy cégnek, hogyha a gyermek elhagy vagy eltör valamit, azt nem lehet pótolni, mert struccpolitikát tart a gyártó! Ha gond van a szülő vegye meg még egyszer ugyanazt a játékot több 10ezer Ft-ért, mert eltűnt a golyó?
Erre visszahívtak, és kérik a számot. Kíváncsi leszek a fejleményre.
Persze a boltban külön pont ekkora golyót még véletlenül sem tartanak.
Az EF stimmel,de a szám más,az szerintem egyedi.Lehet csak 1x lehet hozzá cuccokat kérni,és rögzítik melyikhez kértek már.
Nekem 1 golyó van meg hozzá, Gergely a chicco járássegítőnk(aminek formabedobó meg egy nagy lyuk van az elején)golyóival használta,ugyan akkorák.
Köszönöm a nevében is :)
Nekem a keresztfiam Gergő :)
Nem az elemtartón van a szám,az tök üres!
A hangerőgomb mellett nézd,ott kell lennie a tiéden is.
Szia!
Tudnál nekem segíteni?
Igen egyre gondolunk
Sziasztok.
Fisher Price golyópályát vettem börzén golyó nélkül 500 Ft-ért. Az elemtartó fedele is hiányzik.
A gyártó cég elvileg tudna pótgolyót küldeni, ha az elemtartónál lévő cikkszámot megadnám.
Tudnátok nekem segíteni, hogy egyáltalán van-e valamilyen szám az elemtartónál. Illetve ha van, le tudnátok írni nekem???
Kérlek segítsetek !
További ajánlott fórumok:
- Meghalt egy csecsemő otthonszülés közben
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Te is bikiniben vagy otthon ebben a hőségben?
- Hol lehet kapni "Bolyongolyó" golyópályát?
- Fisher Price golyópályát vettem börzén golyó nélkül. Tudtok segíteni mekkora méretű golyót kell vennem hozzá?
- Quadrilla golyópályát érdemes venni?