Tud valaki segíteni abban, hogy mekkora a mértéke a gyednek minimálbér után? (tudásbázis)
3. 08a4eb16b7
2011. jún. 3. 14:42
2. nikletty
2011. jún. 3. 14:25
1. borbelya
2011. jún. 3. 14:21
Jelenleg a második terhességemmel vagyok itthon, a gyes után rögtön szabadságra mentem, és utána táppénzre.Most derült ki, hogy táppénzen vagyok, hogy mivel nincs meg a 180 napom, és a minimálbér után bérszámfejtik a táppénzemet majd a minimálbér után fogom kapni a tgyást is. Ezek szerint akkor a gyedet is ebből számolják majd?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kezdjen egy fiatal pár önálló életet úgy, hogy mindketten minimálbéresek?
- Új lakástámogatási rendszer ill. lehetőségek szabadfelhasználású hitelre, GYES-el és minimálbérrel.Tud valaki segíteni?
- Tud valaki segíteni babazokni méretben? (a számozásban mikortól mekkora kell kb.)
- Ezüstkolloid: Tud valaki segíteni abban, hogy honnan tudhatom mekkora szemcsenagysága van az általam vásárolt terméknek?
- Fisher Price golyópályát vettem börzén golyó nélkül. Tudtok segíteni mekkora méretű golyót kell vennem hozzá?
- Tudtok segíteni? Ha egy kép pixel méretet kér az mekkora? Hogy tudom megadni a pixel méretet?