Amerikai Pitéhez hasonló filmek (tudásbázis kérdés)
Legénybúcsú
Bajos csajok
Bazi nagy francia lagzik
Christian Clavier francia vígjátékai - a kedvencem a Jöttünk, láttunk, visszamennénk
Szia!
Ugyan nem értem, ez miért tudásbázis kérdés, de mindegy. :)
Kikapcsolódásnak ajánlom pl. a Hölgyválaszt. Nem is olyan régen láttam valamelyik csatornán. Véletlenszerűen kapcsoltam oda, semmi tudatosság nem volt benne. Nem bántam meg. Jennifer Lopez, Susan Sarandon, Richard Gere. Aranyos történet, nekem tetszett. Persze ízlések és pofonok. Szerintem egy próbát megér.
Nekem még a Micsoda nő! is nagy kedvenc.
Azok közé tartozol akik sírva nevetnek/szórakoznak.
Pl. én saját magamon nevetek néha olyan jókat, h kicsordul a könny a szememből.
Van létjogosultsága a bugyuta filmeknek.
Mondom ezt úgy, hogy Andrej Tarkovszkij, Ingmar Bergman és Tarr Béla filmjeit is szívesen nézem.
Sziasztok!
Amerikai Pitéhez hasonló filmeket keresek.:)
Ismét megnéztük sokadszorra is és valahogy olyan jó lekapcsolta az agyunkat, jó volt kiszakadni a napi feszkobol és ami most mindenkit körül vesz.
Valahogy jó visszanézni hogy akkoriban milyen lazák voltak(voltunk) az emberek :)
További ajánlott fórumok:
- Az amerikai filmekben higiéniai vagy kényelmi szempontból nem ér össze a wc ülőke eleje?
- Vámpíros, vérfarkasos és hasonló filmek sorozatok? Tudnátok ilyet mondani?
- Hasonló filmeket keresek. Segítenél?
- Írnátok olyan filmeket amik Európában (Olaszo., Fr.o.) játszódnak de vagy amerikaiak vagy amerikai színészek vannak benne?
- Tudnál olyan bárzenét ajánlani, amilyet az amerikai filmekben lehet hallani?
- Ajánlanátok régi, fekete-fehér amerikai filmeket (40-es 50-es évek)? pl: Az élet szép