Filmből egy részlet kivágása (beszélgetés)
Nagyon nagyon szépen köszönöm!!! Ez a leírás tök jól elmagyarázza már meg is csináltam! Köszi szépen!!!!!!!!
Pusziii
Sziasztok! Köszike de egyiket se tudom kezelni :(( Még sose csináltam ilyet és angolul van azt se tudom hogy kezdjek hozzá :( A film beolvasása kész de utána hogyan tovább? Leírná valaki lépésről lépésre?
Nagyon köszii
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy milyen programmal lehet filmből egy részletet kivágni. Próbálkoztam a movie maker-rel de kb 30 percig olvassa be a filmet és utána fogalmam sincs hogy hogy kell kivágni. Aztán próbáltam az avidemux-ot. Az hamar beolvasta a filmet sikerült is kijelölni és kivágni a részletet amit szerettem volna. De mikor elakartam menteni mindig kiírt valami hibaüzenetet. Aztán megpróbáltam átállítani az audio meg video fülnél egy másikra de akkor meg csúszott a hang! Van ötletetek hogy mire állítsam át hogy jó legyen? Vagy van esetleg valami egyszerű óvodásoknak való progi amivel gyorsan és normálisan meg tudnám ezt tenni?
Nagyon köszi:Zsu
További ajánlott fórumok:
- Melyik filmből van?
- Pénztárca kímélő részletek - hogyan spórolsz?
- Írjatok szép dalszöveg részleteket...
- Profi, szépen dolgozó sebészt tudtok ajánlani anyajegy kivágására Budapesten?
- Alak kivágása egy képből és beillesztése egy másikba, melyik programmal lehet legszebben, legegyszerűbben megcsinálni?
- Mik a tapasztalataitok a benőtt köröm otthoni kivágásáról?