Feszes has (beszélgetés)
Én is ezzel vigasztalom magam:) Nem szeretném ha a varratok helyén később egy csúnya heg legyen.
Mindenkinek köszönöm a bíztatást:) aranyosak vagytok. Higgyétek el, nagyon nehéz így, de megígérem betartom a 2 hetet és csak akkor kezdek ismét tornázni ha az orvos engedi.
Tidike szerintem se tornázz most. Ezt a 2 hetett kibírod valahogy...
Biztos guruló szemölcs,vagy futószemölcs.Sajnos olyanom nekem is volt,a strandon szedtem össze:((Nekem lefagyasztották.
Kitartás rendbejösz!
Igen,megvannak a kódok.1-est reggeltől este 6-ig,2-est reggeltől du3-ig,3-ast reggeltől délig.
Megpróbálok rá vigyázni, hátha nem lesz nagyon csúnya a helye. Sajna muszály volt levenni, állandóan kivérzett. Úgy nézett ki ez az anyajegy mint egy vízhólyag. Tavaly nyáron jött ki rajtam, addig semmi nem volt.
Hanem csak figyelsz, hogy mit mikor szabad enni?
Ha magát az update jelzéssel ellátott termékeket vásároljuk meg akkor iszonyatosan drágább.
De én nem vásárolom ezeket a drága kajákat így egyáltalán nem drága.
Igen,az nekem is nehéz lenne. Amúgy nem drágább az update szerinti étkezés a sima étkezésnél szerinted?
Szia,Nekem csak tornával,nem hagytam el különösebben semmilyen tápálékot,mondjuk cukrot nem eszek,és update szerint étkezek,de a tésztáról és a finomlisztes termékekről nem mondok le.Imádom:)
Nekem is jó pár évvel ezelőtt levettek egy anyajegyet a vállamról és 3 öltéssel varrták össze és úgy utálom, mert nagyon látványos heg maradt utána.
De persze első az egészség!:D
Az egezseg a legfontosabb, majd utanna raersz a hasaddal foglalkozni.
Köszi a bíztatást, hallgatok a jó szóra:)
Első az egészség, utánna jöhet a szórakozás:)
2 hetet kibirsz hasazas nelkul, figyelj inkabb a kajara. Ha szetnyilil a varrat csak magaddal tolsz ki, mert ujbol be kell varrni es akkor megint 2 het. Inkabb pihenj 2 hetet, majd jobban fog esni utanna a torna.
Sajna én 2 hétig tiltva vagyok a tornától:( Tegnap vettek le egy anyajegyet a vállamról, most 3 varrat van a helyén. A doki megtiltotta, mert ha megerőltetem szétnyílik a varrat és egy csúnya folt lesz a helyén.
Nagyon agyalok pedig hogy lehetne mégis megoldani a hasazást.
Van valami ötletetek?
Nagyon utálom a hasamat!!!
Csak tornával eltűnt a narancsbőröd? Vagy változtattál az étkezéseden?
Hogy sikerult eltuntetni?
Mar csutortok es ma volt az elso alkalom a heten, hogy hasra tornaztam, RR 20 perc has. Holnapra a felsotestet akarom beiktatni es majd szombaton ujbol has. Legalabb 2szer egy heten szeretnem mindkettot.
Megjegyzem, ém már megoldottam ezt a problémát.:-)
En is csatlakozom a Rubint Reka 4X20 percesevel hasazok taborahoz :) En is fel kilos labsullyal csinalom, szerintem hatasos. Nincsen kockas hasam, nem tudom valaha lesz-e (genetikailag nalunk minden no a csaladban, bar nagyon szep karcsu volt, volt pocija...), de laposodik egyertelmuen a pocim, es jo par centit is fogytam derekbol...Ugyhogy en is ugyanezt tudom javasolni :)
Nekem meg nincs izomlazam tole, estere szokott elojonni.
Tegnap én is megcsináltam a réka 4x20 perces programját, hát a kar elég kemény volt, de ma érzem a hatását:)
Tegnap is hasaztam egyet, RR2 20 perceset, meg egyszer kell a heten. A kart is megcsinaltam belolle, azt hittem leszakadnak...
Igen, aza RR4 amit megrendeltél.
Sziasztok!
Én megrendeltem a "Napi 20 perc önmagadért" c. dvd-t, illetve Czanik B.: Has burning-jét. Amint megérkeznek, belevágok. De annyit olvastam itt Tőletek, hogy "RR 4-et", az melyik dvd-je Rékának? Az amelyiket megrendeltem?
Köszönöm a segítséget!
Akkor ez az ami nekem jó lesz. Meg is veszem a lábsúlyt még a héten és elkezdem azzal a tornát. Én heti 4-5 alkalommal tornázom. Azt hiszem a R.R. lesz az amit mostanában sűrűn fogok csinálni. Kemény gyakorlatai vannak.
További ajánlott fórumok: