Férjemmel 2008-ban fundamentával kombinált hitelt vettünk fel. Ezzel kapcsolatban tudnátok válaszolni kérdésemre? (tudásbázis)
Szóval, keressétek a "Fundamenta, tapasztalatok?" c. topikot...
Köszi, Streamline-!... :))
Utána kell nézni, én úgy tudom az állami támogatás összegének van egy felső határa a befizetett összegtől függetlenül.
Ha ez megváltozott azóta, akkor elnézést kérek.
Így van, én is így akartam írni:)
Mondom én, hogy nekem kicsit magas
Szia!
Mi is vettünk fel ilyen kombinált hitelt. Én úgy tudom 8 évig, amíg a Fundamentát fizetem a tényleges tőkének (nálunk 5.000 000Ft-, kb.32.000 CHF) csak a kamatát fizetem. Majd 8 év után a Fundamentánál összegyűlt pénz+a rárakódó egyebek csökkentik a tőketartozást, és akkortól törlesztem a tőkét is. Így ha előbb akarom visszafizetni az egészet, a 32000CHF mostani árán kellene megtenni. Tehát amíg a Fundamenta le nem jár a tőkeösszeg marad! Csak sajnos az árfolyam nem:(
Viszont sajna máshogy meg nem lehet megoldani.
Mi úgy vettük fel 8 évre a fundamentát, hogy tőlem 12 ezret, a férjemtől 13 ezret vonnak, plusz 70nel indítottuk a hitelt, ami most már 90 ezer
Mi is ezt a kombinációt vettük fel 2007-ben. 7.9 volt a hitelösszegünk.
3év alatt fizettük a törlesztőt,most eladtuk a házat,és 11milliót kell visszafizetnünk. + a szocpol..A fundamentából a támogatás nélküli összeget ki tudjuk venni,ez csak párszázezer Ft.
Elegem van!Már bánom,hogy anno hitelt vettünk fel.
Mi szóról szóra ezt a konstrukciót vettük fel a fundamentánál. Én nem nagyon értettem, hiába magyarázták, férjem volt az aki úgy ahogy elmagyarázta nekem is. Szóval úgy lesz, hogy 8 év alatt jár le, akkor pedig a fundamentánál tovább vihetjük a kölcsönt forintban úgy, hogy kiváltják a svájcit, és beleteszik azt, amit már nekik befizettünk.
Mi 2007ben vettünk fel 7 Mót.
Szia!
Van itt egy fórum, és benne egy emberke, aki mindenkinek segít, a neve: Nagycigi.
Ez a fórum linkje, ajánlom figyelmedbe:)
További ajánlott fórumok:
- Repülő úttal kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- 16. heti AFP vizsgálattal kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- Felmondással kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok? Sürgős!
- Cipő garanciájával kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- Mávval, utazással kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?
- Huggies pelus méretével kapcsolatos kérdésemre válaszolnátok?