Férjem és a gyereke (beszélgetés)
akinek van gyereke, nagyon helyesen, mindig a gyerek lesz az első.
Ki mondta neked, hogy te vagy neki a legfontosabb és téged szeret a világon a legjobban? Mert ha van gyereke, ez biztosan nem így van...
Nem kérte senki, hogy áldozatot hozz. Aki nőps és gyerekes pasival kezd, annak ezt tudomásul kell vennie, és már az elején tudnod kellett vona, hogy ez lesz. Nem lehetsz sosem első, ezt értsd meg. Ettől függetlenül lehettek boldogok, ha elfogadod, hogy a gyereke az első, és ez így van jól. Támogasd és szeresd te is a gyereket.
Látom már kilépett a fórumindító. De nem értem, hogy ezt az egészet komolyan gondolta???
Néha úgy érzem, szándékosan indítanak ilyen idióta fórumokat.Legyen min csámcsogni.
akkor vegeztunk is ezzel a forummal;
a megfutamodas is egy megoldas a sok kozul;
Oke, szoval igy ennek fenyeben, meg irta valaki, hogy 25 eves vagy, neked nem egy ilyen elethelyzet valo, de a pasasnak a gyereke mindorokke a gyereke marad, te pedig egy onzo kis nocske vagy, meg ugy fest a ferjedbe is szorult ego, birtoklasi vagy... En tovabblepnek, ha ennyire bantana, zavarna egy ilyen allapot, amin valtoztatni nem tudok.
Talalsz meg gyerektelen ferfit is, lehetsz meg boldog massal, nem a vilag vege, ha az ember belatja, hogy az ut, amin eppen van a pokolba vezet es masikat keres maganak.
Sok szerencset!
Jesszus, sajnalom, hogy elolvastalak!
Az a no jutott eszembe, aki megolette a pasija mostohafiat.
Nem a gyerek az oka,ahogy mondod!!
Nem tudom mennyi idős a fórumindító,de számomra elég fiatalkának tűnik ahhoz,hogy a sarkára álljon inkább olyan mint egy hisztis tini,harcol azért aki volt,de inkább behódol,mert függ a pasastól érzelmileg.És nem az fáj neki,hogy rongyos hamupipőkeként kell sikálni,hanem mert 1 nap nem simogatják...
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt, szerelmes a férjem, és gyereke is lesz :-(
- A férjem a 3 gyerekét hozzánk akarja költöztetni?!
- A férjem gyereket akar, én meg nem...
- Rossz vagyok, ha nem szeretem,hogy a férjem előző házasságából nálunk vannak a gyerekei?
- Mik az esélyeim ha a férjem és szülei anyagiakkal akarják elvenni a gyerekeket?!
- Volt férjem elviheti külföldre a gyerekeket?