Férj meghódítás (beszélgetés)
Amikor tudni akarod, hogy, hányadán álltok, sétálgass előtte szexi tangába, meg egy kis passzentos pólóba. Ez tuti, legalábbis az én férjemnél, rögtön szerelmet vall:-)
ami még jó, próbáljátok ki : torna a tv előtt Réka barátnőnkkel csak egy icipici bugyi és egy aerobik felső.
Ja és én sem vagyok egy botsáska. 170 cm és 67 kg Egy tízes van rajtam, szülés óta ezzel küzdök!
Nem ez a lényeg, hanem a kisugárzás!!!
No azért a mosógép teteje elbír egy 40 kg-os nőt, rendben. De ne biztass senkit erre aki túlsúllyal küszködik.
Ő inkább (a mosógép javíttatására felhasználandó pénzen) vegyen valamilyen szexi fehérneműt.
Máshol is lehet ......
nah erre végképp ne gondolj, mert tényleg bekattansz. én is voltam igy (40 kilósan is!!!), és hidd el abból jó nem sül ki.
Tessék kinyitni a ruhás szekrényt, tuti, hogy akad benne melegitőn kivül vmi vérpezsditőbb is.és ha hazaér nem baj, ha ébren vannak a gyerekek, addig lehet vele incselkedni, aztán meg ugrás a mosógép tetejére.:)))
én annyira szeretnék vele reggeltől estig szerelmeskedni, mert igazán jól néz ki csak ez most fordítva nem igaz, és nem érzem azt hogy rám lenne kattanva... úgy igazán
csokit sem akar az ember enni ha sok van előtte,
nem tudom szeretném e tudni ha megcsal... :(
Én 34 kilót hiztam a terhesség alatt. 40nel kezdtem, 74el szültem, és szüléssel csak 8 kiló ment le:D
bár én nem fogyóztam, magától tűnt el minden, de én állandóan pörgök.
Szia!
Mindenképpen próbáld meg leadni azt a plusz kilót,hiszen amikor megismerkedtetek nem volt ez rajtad....Én 30kghíztam a terhesség alatt és bizony nagyon nehezen ment le,de magam miatt is muszáj volt,mert én is "féltékeny voltam a csinos lányokra" és ha nem érzem magam jól a bőrömben,akkor nincs önbizalmam és ilyen lesz a kisugárzásom is.Én először magamat tettem rendbe,mind külsőleg-mind belsőleg,aztán jött a kapcsolatom.Persze nagyon nehéz gyerek-gyerekek mellett,de ha esetleg elmentek valahová,akár vendégségbe,akkor fel vehetsz valami csinos ruhát,biztos észre fogja venni a férjed és megfog dicsérni:))
Azt azért hozzá teszem,hogy nekem se ment egyik napról a másikra.
otthon sem kell mindig melegitőbe lenni.:)
Mire hazaér, öltözz fel csinosan, szexisen.ha rákérdez mi ez, mondd, hogy csak elszaladtál a boltba, és jól esett látni, hogy tetszel másoknak is. 20 kiló ide vagy oda, lehet szépen csinosan öltözködni, csak viselni kell a ruhát. és fesd ki magad.:) otthon is.:)jól fog esni tükörbe nézni, javul a közérzeted, és máris szebbnek lát a férjed.:))
És ne nyavajogj, hogy rondának tartod magad, már a férjednek sem:))
hihetetlen, olyan gáz hogy +20 kg ennyire számít...
basszus ilyenek a pasik, lehet szép a "lelkem" ha a fenekemen túsuly van. :( amúgy halál féltékeny vagyok ám a 20-25 éves lányokram :)
bocsánat lányok :/
szépek fiatalok életvidámak pont olyanok mint én voltam. pedig még most is csak 33 vagyok. biztos könnyebb lesz ha gyesről visszamegyek dolgozni... legalább ott minden nap csinibe kell lenni ugy utálom a melegítőt de itthon csak nem lehetek szoknyába, kosztümbe.
és a legrosszabb hogy férj most éli második virágkorát most néz ki igazán jól, mások szerint is.
én meg minden gyerek után egyre nyomibb vagyok. :((((((
További ajánlott fórumok:
- 'Anyuci kicsi fia' típusú pasik meghódítása?
- Hogyan lehet meghódítani egy skorpió jegyű férfit?
- Hogyan lehet meghódítani a bika csillagjegyű férfiakat?
- Magabiztos, jó kinézetű, okos pasi meghódítása... Hogyan?
- Oroszlán pasik meghódítása anélkül, hogy behódolnánk nekik. Ezen kívül vágynak még valamire?
- Hogyan lehet meghódítani egy bak jegyű férfit?