Férfiak, szerelmesek vagytok a barátnőddel, de ha adódik mással szex élmény megteszitek? (beszélgetés)
Nem azt mondom, hogy ha nem szerelmes, akkor medteszi biztos, hanem azt, hogy ha szerelmes, akkor biztos h nem. Valahol azt olvastam, h a "holtig tarto" szerelem 5 evig tart.
Hogy van titsztelet, megbecsules, huseg, kaladvagy, kielegitettlen vagyak, stb ezt mar a part alkoto szemelyek szemelyisege, egyenisege, megitelokepessege, kulturaja.
Feltekenyseg es struccpolitika helyett gondolkodj ferfikent: Milyen kene legyen a baratnod, ahhoz, hogy egy sokkal szebb, sexisebb no sexelni akar es te elutasitsd meg akkor is, ha te tudod, hogy ugyse derulne ki?
Pl. ha ma is ki voltal elegitve "otthon" ahogy te szeretned es rendszerint megkapod a minosegi sexet, akkor a sex maga biztos, hogy nem kell. Marad az, hogy sexisrbb es kaland.
Nos, kaladvagyok nem hinnem, hogy kihagynak a kalandot, trofeagyujtok sem a sexisebb not.
Van, aki megelte ezeket a pillanatokat es tudja hogy hogyan valltozik a stabil kapcsolata. Esetleg arra is gondol, ha neki jar ez a kaland / lehetoseg, akkor a nonek is. Akkor az hogy esne neki?
Egy jo, erett, harmonikus kapcsolatot nehez bombazni barmivel is, lehet, se sokkal konyebb egy olyant, ahol mar a meguntsag, szethuzas, gyulolet uralkodik.
"konnyu Katat tancba vinni, ha o is akar menni"
"...szerelmesek vagytok a barátnőddel..."
Biztos lehetsz, ha egy férfi tényleg szerelmes, akkor számára csak 1 nő létezik. Ha már nem szerelmes, akkor más a helyzet.
elég szomorú, ha a pasi félrelép...de az is ha a nő...
nagy gondok lehetnek ott...
de az tény, hogy vannak még rendes férfiak...csak elég ügyesen és szerencsésen kell keresni :DDD
nem egy nős pasi fűzte az agyam, és olyan is, akinek menyasszonya volt...simán megteszik, sajna
buliban olyat is láttam, amíg a barátnője ott volt, bújt hozzá, nyalta falta, de ahogy elment a csaj, rögtön rávetette magát egy másik nőre
a legtöbb pasi nagy színész, de nem általánosítok
egyébként akik nagyon hűségesek, és nem lépnek félre, ott nem az a tendencia, hogy milyen erényesek, hanem az, hogy még az asszony is könyörög hogy legyen már végre szex..
Szia!
Értsd már meg,hogy nem arról beszélek,hogy engem csaltak meg,de már vagy 3-szor leírtam!
Szia!
Én nem egyedi esetről beszélek. Akkor van baj, ha mondjuk már háromszor is előfordult. Akkor már te is tehetsz róla, mert csak olyan pasikkal állsz le akik megcsalnak. Innen jön a buta sztereotípia, hogy a férfiak mind szemetek. Van olyan nő, akit soha nem csalnak meg. Ha többször előfordul érdemes a hibát magunkban keresni, mert ott van.
Az szép,imádom az ilyet!:)
Nem tudom,hogy ez mennyire volt jellelmző a kapcsolataimban,biztos engem is csaltak,de ez van.
Akad olyan is,aki pont ezt keresi,amit Te is
jaa mielött szólhattam volna, megtudtam, hoppá lett hírtelen egy feleség, és már útba van a baba!!! :)
Önvizsgálat, mért csalnak meg minket? Én speciel odaadó gondoskodó, biztos stabil kapcsolatra törekszek. Talán ez nem minden férfinek tetszik.
Ez is jó lehetett:)Mit szóltál?
Miért kellene önvizsgálat?
Monjuk anno én voltam egy nős pasi szeretője, de ezt akkor tudtam meg mi van, mikor vége lett...
De valóban önvizsgálat kell.
További ajánlott fórumok:
- A leander szerelmesei - minden, ami leander
- A férjem szerelmes...másba
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- A párom szerelmes - a kozmetikusomba