Férfiak segítsetek (beszélgetés)
Kamuzott a papa a lyuk reményében:D
Mondtam már neked..nem vót az neki fontos!
Most teljesen komolyan!
Ha nem dobtad ki a férjed,akkor ne túrázz ilyen dolgokon.
Ezek a felesleges dolgok csak tönkre teszik az embert..ne foglalkozz ezzel.
Lehet, hogy nem jólvázoltam a helyzetet, a Férjem már rég döntött. Nem akar elmenni. Sőt azt mondta, ha kidobom, se kell Neki a Hölgy.
Szerintem,nem jó a hallgatás....nem méltó.
Most úgy érzem, nem szó szerint értendő az aranyos. Olyan érzésem van, hogy lehet, hogy jobb lett volna, ha nem is jut a tudomásodra ez az egész kettejük közt zajló ügy. Viszont komolyan szólva én sem szeretném a struccpolitikát.
Szóval, a fene sem tudja, hogy Neked mit kellene most tenni. Megkeresni a nőt és jól megtépni? volt egy kolléganőm aki állítólag ezt csinálta.
Viszont ez a megoldás nélkülözi a méltóságot.
A korrekt talán az lenne, hogy a férjedre bízni a döntést, menjen, ha akar, maradjon, ha akar, de döntse el egyértelműen. Ha el is éred, hogy ne hívja őt a nő akkor sem lehetsz abban biztos, hogy nem oldják meg a kommunikációt titokban. De, ahogy látom, a férjd képtelen Téged becsapni. Ez számodra kedvező jel.
Ami pedig zavaró az maga ez az állapot. Mert bárki bármit mond, benned marad a rossz érzés, a bizonytalanság. Ezért mondtam, hogy tán a tudatlanság jobb lett volna most.
Ha nekem lenne nőügyem (nem tervezek!) biztos, hogy mélyen hallgatnék a feleségem előtt róla!
Drága Liza!
Találtam egy képet amit a Naplómba (Mindenféle vegyes) is betettem. Egy idős házaspárt ábrázol. Ti nem vagytok idősek, de a felirat nem is az idősekre vonatkozik.
Komolyan gondoltam.
--
Elnézést, a kajáról meg is feledkeztem. A fánk is jó, a krumlileves is jó, különösen a tejföl miatt. Szeretem a tejfölt! Köszönöm szépen! Már este van, ezért kis adagokat kérek. :D
Várlak este, bár frissen a legjobb, ha szereted jó tejfölös krumplilevest is kaphatsz hozzá...egyébként olyan szívesen megismernélek...
Képzelt, most írt a csaj, hogy biztos benne, hogy a Férjem engem szeret, megkérdeztem mitől és, hogy kérdezhetnék-e Tőle pár dolgot. Nagyon korrekt volt, mert azt írta vissza, kérjem meg a Páromat mondjon el mindent, bár,ha mindent elmond akkor Őt fogja porig alázni.
És, hogy legalább, mi legyünk boldogok.
Majd estére, jó? Köszönöm szives invitálásod! :)
--
Ami a főtémát illeti, most tanácstalan vagyok. De nem hajt a tatár. Sem engem, sem Téged.