Férfiak a ti válaszaitokra vagyunk kiváncsiak... (beszélgetős fórum)
az a baj hogy szerintem ő agyban eldönti az első pillanatban hogy van e kedve hozzá vagy nincs, és ha nincs, akkkor a fejem tetejére is állhatok, egyértelművé teszi hogy off a moka... olyankor bármiben lehetnék vagy bármiben sem, rám se nézne kb, hoyg vegyem a lapot... ez akkora tirpákság. Tök nem jön össze a természetével...
bár... Akkor szokott még igy megnyilvánulni (ilyen határozottan ) , ha arrol van szo hogy lesz egy gyereke, és az tudni fogja merre hány méter... ( mármint hogy ő ha arról van szó hogy határozottnak kell lennie, az is lesz )
Úgy általában a kezdeményezést biztos szeretik, de szerintem egyesek még azt is, ha rájuk van parancsolva. Pedig igaz, nem parancsra megy, de van akit izgat pont:)
10év után ritka, hogy ha pont a kedvenc meccsét nézi és te meztelenül előtte flangálsz, rád ugorjon, nem tud kétfelé figyelni:) De ritka, azt nem mondom, hogy nem fordulhat elő soha. B-kategóriás meccsnél igen, ezt már teszteltem. A-kategóriánál jobb nem is megfázni emiatt...
:DDDD
Ja, az elvtársnők, persze...
Ha simán utána is számolunk a 24 órának, alvás, evés, tisztálkodás, munkába elmenetel és hazajövetel, kicsi netezés, vagy tévé, hát, ha gyerek is van, nekem magas, hogy mondjuk hogy lehet a maradék 1 órát úgy kimagyarázni, hogy ott volt napi többszörös, minőségi szex?
De végülis mindig van, aki ezt bizonygatja. Ilyenkor azt gondolom, esetleg olyanoknál, ahol a férfi munkanélküli, vagy munkanélküli is, és gyerek sincs, vagy a gyerekek már nagyok, valami ilyesmire tippelek, és arra, hogy csak megy a duma
ha arrol lenne szo hogy csak akkor nem sikerül ha én kezdeményezek, akkor megérteném...
ezt mondjuk meg lehetne beszélni, kérdés hogy ez neki kellemetlen e vagy sem... bár ismerve szerintem igen
Miből gondolod, hogy mást ki tudna elégíteni? Lehet, azért nem keres mást, mert fél a kudarctól.
Szoktatok beszélni a szexről, hogy neked mi a jó, hogyan élvezed a legjobban? Vagy ez tabutéma?
miért hogy müködik egy férfi farok? ... azért elég nagy általánosság lenne rámondani hogy ugyanugy...
2 éve vagyunk házasok, de 10 éve kb együtt élünk...
de nem értem miért csak akkor lehet szexelni ha a férfi akarja."
Mert fogalmad sincs a férfi/farok/ működéséröl
Parancsszóra nem megy
A kezdeményezéssel semmi gond, de ne olyan legyen hogy"gyere mán oszt döngess meg" :)
Hány éve vagytok házasok?
Tudom, mingyá jönni fog Izé olvtársnő és elmongya hogy ők már annyi éve és naponta többször is :)
:DDDD
Bmeg olyan jókat röhögök! Ritkán dugványozott kert?!:DDDD
További ajánlott fórumok:
- Ugye mi jóbarátok vagyunk?
- Híres férfiak ABC-ben
- Hogyan csinálnak magzatvíz-vizsgálatot, ha arra kíváncsiak, hogy tiszta-e? Milyen érzés? Igaz, hogy beindulhat tőle a szülés?
- Ti is észrevettétek már, hogy a hónap bizonyos napjain sokkal kívánatosabbak vagyunk a férfiak számára? Melyek ezek a napok?
- Nőgyógyászok(nem csak) válaszait várom egy kivizsgálással kapcsolatosan
- Ha kíváncsiak rám