Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Férfi nadrágot át lehet szabni nőire? fórum

Férfi nadrágot át lehet szabni nőire? (tudásbázis kérdés)

2021. okt. 6. 06:22

át lehet szabni, csak nem túl jó ötlet. Annyiba kerülne, mintha csináltatnál egy személyre szabott nadrágot. Szét kellene teljesen bontani, ha normálisan akarja az ember megcsinálni, és az első zsebekből így is veszítenél, vagy azokat meg kellene szüntetni.

De ha csak egy gyors átalakítást akarsz, az nem lesz szép, amolyan gány munka, ami nem mutat majd jól

2021. okt. 5. 18:08

Igazán nem. Mi lesz a péniszes résszel? :)

Ott buggyanni fog neked. :)

9. Channa* (válaszként erre: 1. - Dina2)
2021. okt. 5. 15:07

Pont a lényeg ami nem jó, mert nem a te méreted.

Ahhoz, hogy jó legyen csípőben a zsebből is el kellene venni, hacsak nem bontod szét a zsebét is és helyezed át, és még sorolhatnám.

Ha nem vagy varrónő, akkor ne is kezdj hozzá, ha az vagy, akkor viszont az oktatásod nem volt túl jó, hogy megoldjad az ilyeneket.

Varrónő, ha elvállalja, akkor horror áron fogja megcsinálni.

Hagyd a fenébe.

Tedd fel a jófogásra és add el, majd vegyél méretben jó farmerokat magadnak.

Amikor azt mondjuk, hogy jó egy nadrág ránk, akkor nem a hosszát és a combját nézzük, hanem pont a derekát és a csípőjét.

Tehát, ha ezek nem akkorák mint a te derekad és csípőd, akkor a hossza miatt nem lesz a te méreted.

8. Channa* (válaszként erre: 7. - Andi6020)
2021. okt. 5. 15:02

Tuti, hogy nem lesz szép.

Kész ruhát átalakítani úgy, hogy az tökéletes legyen, lehetetlen.

7. andi6020 (válaszként erre: 1. - Dina2)
2021. okt. 5. 14:00

Hacsak nem találsz egy olyan hülye varrónőt, aki olyan, mint az anyám, aki éjszakákat képes átvarrni fillérekért, csak mert szégyell normális pénzt elkérni a munkájáért, szóval ha ilyent nem találsz, felesleges is belevágni, mert nem éri meg.

És nem is biztos, hogy szép lesz. Főleg, hogy farmer.

6. Channa* (válaszként erre: 5. - 94a06e9696)
2021. okt. 5. 13:37

Hát nem tudom. Én varrónő is vagyok, de én nem szabnék át ilyen nadrágokat.

Nem lesznek jók.

A tű törés a legkevesebb, inkább a felesleges munka a nem túl szép nadrágokért...

De ha valakinek megfelel egy összeeszkábált valami, akkor csinálja.

5. 94a06e9696 (válaszként erre: 1. - Dina2)
2021. okt. 5. 13:34

Át lehet szabni, csak többe fog kerülni, hacsak nem magad csinálod, mintha újat vennél. Otthon macerás, mert a legtöbb varrógép a sokrétegű farmerral nem bír el.

Mi nemrég varrattunk fel csak egy hosszt, és 4 ezer forintot kértek érte, és hát ehhez képest, az semeddig se tart, és hát túl sok ész sem kell hozzá...

4. Dina2 (válaszként erre: 3. - Bozsu55)
2021. okt. 5. 13:33
A cél perszehogy ez, lenne legalább 10 minőséges nadrágom. De én magam félek nekikezdeni.
3. bozsu55 (válaszként erre: 1. - Dina2)
2021. okt. 5. 13:31
Bízd szabóra.Ha egy csomót kaptál,így is az új töredékéért lesz több nadrágot.
2. Channa* (válaszként erre: 1. - Dina2)
2021. okt. 5. 13:21
Én nem kezdenék bele.
2021. okt. 5. 11:43

Szerintetek lehetséges-e férfi nadrágokat átszabni nőire?

Azt tudom, hogy elvileg másfelé gombolódik, de más jelentős különbség van-e benne?

Kaptam egy csomó szinte vadiúj, jó minőségű férfi divatnadrágot, farmert. Mindegyik jó rám hosszúságban, combban, csak a csípő meg persze a derék nagyon bő. Farmert eleve nehéz formázni, varrni, derékban meg főleg.

Volt már aki alkotott ilyet? Érdemes nekikezdeni, vagy hagyjam a fenébe?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook