Izzasztó, fogyasztó nadrágot hol lehet kapni? (tudásbázis)
szia
Én most vettem egy pár napja a decatlonban :)
Én is tavaly vagy tavalyelőtt vettem a Decathlonban.
Nem sínadrág, hanem olyan, ami kb. térdig, vagy valamivel térd fölöttig ér lent, fent meg jóval a derekad fölé. Oldalt cipzárral és egy kapoccsal záródik. Asszem neoprémnek hívják az anyagot, viszonylag vastag, szivacsos. Elég nehéz felvenni, rá kell jönni a technikára, mert ha rángatod, elszakadhat a varrás. Jól rácuppan a testedre.
Nem égette a bőrömet, viszont tényleg rendesen beleizzadtam, úgyhogy használat után kiakasztottam száradni.
Hogy fogytam-e tőle, azt nem tudom. Én inkább arra fogtam a fogyást, hogy sportoltam (benne) és diétáztam, de van egy sanda gyanúm, hogy enélkül csak az izzasztónadrág sem fog csodát tenni.
Már ha esetleg erre számítanál... :-)
Rubint Réka oldalán lehet olyat kapni, ami vékony, és a narancsbőrre van. Izzasztósat meg bármelyik sport webshopban.
Pl. itt:
Vagy a decathlonban is.
Az enyém egy sauna belt nevezetű volt, nem izaddtam benne, egy csöppet sem. Helyette a nadrágban lévő izzószálak beleégtek a bőrömbe, és utána napokig piros volt... :S Nem beszélve arról, hogy most üljek, álljak, feküdjek?
Ez egy csalódás.
További ajánlott fórumok:
- Nem tudtok valami olyan fogyasztó italport, amit lehet étkezések helyett is inni és bevált?
- Mivel lehetne jobb ízűvé variálni a fogyasztó káposztalevest?
- Melyik fogyasztószer a leghatásosabb, amit bioboltban lehet kapni?
- Szerintetek a fogyasztó teákkal vagy a proteines diétás porokkal lehet többet fogyni?tipp vagy vélemény?
- Próbálta már valaki az "Izzasztó nadrágot"?
- Tudja valaki mi a neve és hol lehet kapni olyan paprikás fogyasztó krémet, amit a masszőrök is használnak?