Hol lehet Bp-n (főleg a XI.-hez közel, de lehet bárhol) viszonylag jó áron nagy méretű (legalább 60-as) férfi nadrágot venni? (tudásbázis)
6. Anda39
2010. febr. 24. 17:52
xxl butik, Dohány u.
5. g_eszter
2009. febr. 23. 20:18
Nagyon szepen koszonom a segitsegeteket! :D
El fogok menni megnezni oket. :)
4. bano
2009. febr. 23. 17:46
A József körúton a MIMI nevű kis üzletben. A pontos címet nem tudom,de a Rákóczi-téren kell a villamosról leszállni és a Rákóczi-tér oldalában kell a Blaha irányába sétálni kb. 1 percet. Ha jól emlékszem egy Pipa,dohányüzlet van mellette.
Kifizethető áron vannak nagyméretű ffi. ruhák, én is vásároltam ott többször a férjemnek.
Remélem megtalálod ! :)
3. Danica16
2009. febr. 23. 17:41
A west end alsó szintjén is van egy nagyméretű ruhákat árusító bolt.
2. c20c593f1c
2009. febr. 23. 17:26
C&A
1. g_eszter
2009. febr. 23. 17:20
Nem tudjatok hol lehet Bp-n (foleg a XI.-hez kozel, de lehet barhol) viszonylag jo aron nagy meretu (legalabb 60-as) ferfi nadragot venni?
További ajánlott fórumok:
- Sok embernek főzni, viszonylag olcsón
- 40 éves, viszonylag jó házasságban élő férfi belebolondulhat annyira egy 20-as éveiben lévő nőbe, hogy felrúg érte mindent?
- Elkeserítő, hogy viszonylag fiatalon ennyire rossz a...
- Ha rövid időn belül viszonylag nagy összegre lenne szükség, mik a lehetőségek?
- Tudnátok-e olyan virágokat, növényeket ajánlani, amelyek egy viszonylag sötét lakásban is tarthatóak?
- Tudna valaki ajánlani valami romantikus és viszonylag olcsó helyet a májusi hosszú hétvégére?