Férfi lakást hogy lehet otthonosabbá tenni? (beszélgetés)
akkor lehet festeni :) meg textíliákkal feldobni, jó függönnyel, bútorhuzatokkal, párnákkal stb. rengeteg kinyitható, variálható asztalt lehet kapni, érdemes körbenézegetni neten, ott az árakat is látod, és előre tudhatod, belefér-e a keretbe
lehet kockáztatni egy-két szobanövényt is :)))
festmények, képek a falra. egy színtelen lakást nagyon fel tud dobni. és egy kép sokat elárul a tulajdonosáról is.
ezeket nagyon olcsón be lehet szerezni használtan is ebay-en, vaterán, stb...
Olyan dolgokkal vedd körül magad, amik tetszenek, érdekelnek. Ettől lesz otthonos.
Férjem lakása, mikor megismerkedtünk tele volt lemezekkel, könyvekkel, a polcokon metál zenekarok makettjeivel találkoztam, (nem tudom mi a megfelelő kifejezés), és kapott vicces poharak, palackok is voltak a polcokon.
Jaj bocsánat!
Azt hittem, pasi vagy. :/
Ne hari! :)
Ötleteket szeretnék kérni, hogy hogy lehetne otthonosabb szebb egy férfi lakása. És hol lehet a "hozzávalókat" olcsóbban megvásárolni. Kika ikea nagyon drága.
Köszi előre is!
További ajánlott fórumok:
- Ha vettünk egy lakást, de olyan sok a hitel, hogy nem bírjuk fizetni, mit lehet tenni?
- Milyen lehetőségem van 80 ezer ft-os fizetés mellett? Garzon lakást szeretnék kivenni, de nagyon drágák.
- Lakást szeretnénk bérelni, de amit olcsón találtunk lehetőséget, ott a címkiadásért 7000 Ft-ot kell fizetni előre
- Új lakástámogatási rendszer ill. lehetőségek szabadfelhasználású hitelre, GYES-el és minimálbérrel.Tud valaki segíteni?
- Hogyan lehet lakáshitellel terhelt lakást eladni?
- Legyek ellen van jó praktikátok? Módszer, eszköz bármi, amivel a lakást hatékonyan lehet légymentesen tartani.