Fényképes torta. Na de milyen? (beszélgetés)
Nekem is van fent kép mindkettőről.
A verdás a 7.oldalon a 480.bejegyzésnél
A saját készításű a 8. oldalon a 470.bejegyzésnél
én arra gondoltam h neki egy joghurttortát csinálok, olyasmit mint a sajttorta. bár már evett piskótát.
Én nem mertek belefogni ilyen autósba meg ilyesmi, mert félek elrontom és elmegy a kedvem.
Keresztanyu cukrász és ő ebben a profi, szóval a 2. szülinap az övé lehet és akkor biztos valami ilyesmi lesz
gesztenyés! ez jóóó!! ezt te csináltad? ari a katica :)
jaj olyan sok jópofa torta van. nem könnyő. mindegy lesz minden évben lehetőségem
Én sütöttem a kisfiam első szülinapjára fényképes tortát. Vajas főzött csokoládé krém volt benne és habbal körbefújtam. Nagyon aranyos lett és finom is. Simán evett belőle és ízlett neki.
A vendégségre hétvégén pedig csináltattunk egy nagy 60cm-es, marcipánnal bevont villám verdát ami túrókrémmel volt töltve. :) Na ő azt is ette mint aki még soha nem evett. :)
lesz olyan is! de ezt alapból nem ehetné!
De gondoltam rá! viszont a vendégekre is kell!
Jövő hónap elején lesz kisfiam 1. szülinapja, és arra gondoltam, hogy lesz fényképes torta is, csak nem tudom milyet süssek. Az ostya alá vajas krém kell, tehát a torta tetejének valami vajasnak kell lenni. Eszterházira gondoltam, de az a saját mintájával fondan-nal az igazi.
Ötlet valakinek? Aki esetleg csinált már szívesen várom a tapasztalatokat is.
További ajánlott fórumok:
- Festők, szobrászok, fényképészek
- Zavarban vagytok, ha profi fényképész fotóz benneteket?
- Pont ma járt le a DM-ben akció a fényképes naptárakra, CEWE fotókönyvekre. Karácsonyig lesz még ilyen akció vagy idén ennyi volt (dec.1-ig)?
- Gázóra állás fényképes diktálása
- Fényképes hógömb - milyen?
- Hogyan kell fényképes tortát készíteni?