Pont ma járt le a DM-ben akció a fényképes naptárakra, CEWE fotókönyvekre. Karácsonyig lesz még ilyen akció vagy idén ennyi volt (dec.1-ig)? (tudásbázis)
Köszi :)
Az árakat tekintve picit drágábbak, mint a DM-es.
Amúgy én már olyan szinten belemásztam a naptár tervezésébe, h Párom mondta, h ezt már profi szinten művelhetném.
Megcsináltam az "élethű mását" a leendő A3-as naptárnak, lemértem pontosan cm-ről centire és ezek alapján keresgélek hatalmas felbontású képeket, h azok alapból kiadják a nyomtatás során a 300dpi értéket :D Vicces, mikor nem fényképméretű helyre akarok beilleszteni valamit, ott képzeletben kitoldom, kiszámolom, h levágva mekkora dpi-t tud produkálni. Eddig sikerült "magazinminőségű", tökéletes, 300 dpi-s képeket beillesztenem. A végén olyan gyönyörű lesz a naptár, h terjeszteni fogom :D
én ma kaptam egy hírlevelet a foto.hu-tól:
"Így, amennyiben Ön december 1-je és 4-e között A3-as vagy A4-es méretű naptárat rendel, az ország egész területén ingyenesen kiszállítjuk, természetesen egyéb megrendeléseivel együtt, darabszámtól függetlenül! Akár 20% kedvezmény."
Azt nem néztem mennyibe kerül..de hátha vkinek jól jön :)
Köszi :)
Bár pont nem arra vonatkozik, amit én kerestem, de másoknak segíthet.
Tapasztaltabbaktól kérdezem, h a dm-digifoto oldalán, amikor a weben csinálom a naptárt, a már feltöltött fotókat nem lehet törölni? Pl most fent van 30 kép, de teljesen másokat szeretnék felhasználni, az mindig ott marad bezavarni?
Leszedtem a szoftvert is, de teljesen más naptárakat lehet azzal csinálni...amolyan fapadosat. A weben sokkal "igazibbnak" hatnak a naptárak.
Szia,
most cewe fotócuccokra a CORA-ban van akció, mától:)
Az a legnagyobb bajom, h sok naptártervező oldal van a neten, DE:
- sokan fix sablonokkal dolgoznak (jó esetben színek között tudsz válogatni)
- csak 1 képet tehetsz be szinte mindenhol (már ha a falinaptárakat nézzük)
- ott van még pluszban a szállítási költség is
Ui.: e-mailben rákérdeztem a dm-digifoto elérhetőségénél, h lesz-e még akció.
Sziasztok!
szerintem még lesz akció, nekik is az az érdekük, hogy minél több ember rendeljen tőlük.
Ott is pont ma lett vége az akciónak, minden eredeti áron kapható.
Pedig dátumot naptáraknál nem láttam, csak CEWE könyveknél, és meg is nyugodtam, h még ma megcsinálhatom simán.
Emlékszem, tavaly még dec. 10-én is csináltattam akciós naptárat. Most meglepődtem, h november végével lezárult az összes akció.
Sajnos a Rossmann is pontosan ugyanígy követi a dátumokat akciók terén. :(
Szia!
Van a Rossmannal is:)
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?