Zavarban vagytok, ha profi fényképész fotóz benneteket? (tudásbázis)
"súglyad"
A fenébe is!
Ez már fájt.
Nem fotózott még profi fotós. Viszont ismerősök voltak már profi fotósnál, ahol profi sminkesek is voltak, és nagyon szép fotók születtek.
Egy profi fotós úgy fotóz, hogy az teljesen természetes. Ha a te fotóidat fotós készítette, az nem volt profi. Az nem engedte volna látszatni a pocidat, a nyakad nem lenne előnytelen pózban stb. Nálad annyi volt , hogy a hátteret sikerült semlegessé tennie, ami igaz a ruhához nem volt a legtökéletesebb, de nem tányér, leesett törölköző gondozatlan kert legalább a háttér.
Gyakorolj minél többet járj , majd belejössz.
A kisfiatokról jó fotókat készített, vagy amit együtt készítettél a gyerekkel azok jól sikerültek, vagy azokon is gátlásos voltál?
Nem fotózott még profi fotós. Viszont ismerősök voltak már profi fotósnál, ahol profi sminkesek is voltak, és nagyon szép fotók születtek.
Egy profi fotós úgy fotóz, hogy az teljesen természetes. Ha a te fotóidat fotós készítette, az nem volt profi. Az nem engedte volna látszatni a pocidat, a nyakad nem lenne előnytelen pózban stb. Nálad annyi volt , hogy a hátteret sikerült semlegessé tennie, ami igaz a ruhához nem volt a legtökéletesebb, de nem tányér, leesett törölköző gondozatlan kert legalább a háttér.
Gyakorolj minél többet járj , majd belejössz.
A kisfiatokról jó fotókat készített, vagy amit együtt készítettél a gyerekkel azok jól sikerültek, vagy azokon is gátlásos voltál?
Ha tényleg profi, akkor nem lesz baj. Engem igazán profi életemben egyszer fotózott, az esküvőn. Nagyon izgultunk, mert férjemmel mindketten olyanok vagyunk, hogy ez távol áll tőlünk. A profi fotós jó emberismerő is, látja rögtön, hogy milyen típusú emberek állnak előtte, milyen hangnemet kell megütni velük, milyen típusú képek jöhetnek szóba (komoly, vicces, drámai, stb).
A fotózás végére úgy belejöttünk, hogy sajnáltuk, hogy lejárt a rendelkezésre álló idő :)
Nem tudok erre válaszolni, mert eddig először és utoljára akkor fényképezett profi fotós, amikor az érettségi tablót csináltattuk.
Ja, meg még a diplomaosztón, de azt a képet nem kértem el.
Erre van egy egyszerű megoldás...nem fotóztatom magam.:D
Egyébként képzeld azt, hogy valaki rokonod, barátod csinálja a fotókat.(:
Kétszer voltam profi fotósnál páromat meglepni pikánsabb képekkel. Az elsőnél rettenetesen zavarban voltam, nem is sikerült természetesen úgy ahogyan szerettem volna. Másodszor teljesen elengedtem magam, olyan "ruhában", amit én szerettem volna, olyan pózokban ami nem erőltetett, hanem inkább magam, a természetességet adta belőlem.
Nem a fotóson múlik, hogy zavarban vagy-e, hanem csak is rajtad!
További ajánlott fórumok:
- Festők, szobrászok, fényképészek
- Tillinek és Tutunak! Várunk vissza benneteket Lányok!
- Van még valami, ami motivál benneteket az életben ?
- Bika férfiak! Mivel lehet levenni Benneteket a lábatokról?
- Akik elvesztették a lakásukat, házukat, autójukat mert nem tudták fizetni várlak benneteket!
- Mi motivált benneteket, hogy sikerüljön fogyni?