Fennállhat-e a vetélés veszélye, ha "fiatal terhesen" nagyon hosszú utat teszünk meg busszal? (tudásbázis)
12. szuzi 78
2011. márc. 22. 09:24
Elég régen írtatok erre a kérdésre,de nem bírom ki hogy ne írjam le a véleményem.Nem tudom,hogy mi baja lehet egy fiatal terhes nőnek attól,hogy sokat buszozik?Szerintem ez hülye kérdés volt.Persze olvastam a válaszokat,tanácsokat,azokkal nincs is baj.Csak akkor vetél el egy kismama a buszozástól,ha mellé lép a lépcsőn pl. és leesik róla(persze rosszul).Semmi mástól nem megy el a baba szerintem.
11. KLMárti
2009. jún. 9. 12:19
Én 4 hetes terhesen voltam egy szlovákiai utazáson (hegymászás, túra és minden más finomság), sokórás kocsiúttal, és semmi, de semmi bajom nem volt, és a kicsi is szépen fejlődött. Neki se lett semmi baja.
Szerintem sem valószínű, hogy bármi gond adódna. Persze azért készüljél fel minden rosszra, de nem hinném, hogy emiatt le kéne mondani a nyaralást. Amúgy is, használjátok ki a lehetőséget, mert jó darabig nem lesz rá mód, hogy ilyen útra elmehessetek.
10. gabi0630
2009. jún. 4. 21:29
Én 8 hetesen heti 2-szer 16 órát buszoztam, az ország túlsó felén volt a sulim, és vizsgaidőszak volt. Nem volt szerencsére semmi baj. Szerintem nem.
9. izmike
2009. jún. 3. 19:46
nagyon szépen köszönöm :) aranyos vagy:)
8. bared (válaszként erre: 7. - Izmike)
2009. jún. 3. 19:43
drukkolok a babának, és annak is, hogy minden simán menjen az utazás alatt))
7. izmike
2009. jún. 3. 19:37
hááát remélem nem...
6. bared (válaszként erre: 5. - Izmike)
2009. jún. 3. 19:36
ha nem vagy nagyon hányós, szerintem semmi akadálya...
5. izmike
2009. jún. 3. 19:35
még nem várok babát :) augusztus végén mennénk Toloba, de addig ti tudja :D én olyan 7-8 hetesre gondoltam
4. bared (válaszként erre: 3. - Izmike)
2009. jún. 3. 19:31
attól függ mennyi idős terhes vagy, de egyébként ha egészséges vagy akkor nem...nyilván görögbe vagy bulgáriába mentek...mindenképpen kell valami, amire fel tudod tenni a lábad, mert alaphelyzetben is nagyon dagad, nemhogy terhesen...lehetőleg az útra fáslizd is be, egy lenge nadrág alatt...mindenképpen papucsban utazz, legyen zacsid, ha hányingered lenne, és kekszed, vized))
3. izmike
2009. jún. 3. 19:26
A párom s én babát szeretnénk a közel jövőben csak azt szeretném kérdezni, hogy fenn állhat-e a vetélés veszélye? ha "fiatal terhesen" hosszú utat teszünk meg busszal kb: 28 óra, 3 óránkénti megállással
2. bared
2009. jún. 3. 19:25
?
1. izmike
2009. jún. 3. 19:24
Hosszú utazás
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Szerinted jól döntök, ha terhesen is tovább dolgozok?
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- Egy vetélés után a következő terhesség veszélyeztetett lesz?
- Szerintetek a terhesség gyanúja fennállhat?
- Terhesség gyanúja továbbra is fennállhat?