Felvételi azonosító számot honnan tudjam, hogy az enyém mi?És ha csekkel fizetem az e-felvételit akkor a csekket mikor küldik el? (tudásbázis)
4. Incó
2011. jan. 30. 17:14
A számot a regisztráció után a megadott email címedre kapod. Bizonyos fiókoknál ez akár 3 nap is lehet. Idegörlő...
Lehet ha csekkel fizetsz jobban jársz, ha veszel egy felvételi tájékoztatót és abban lévő űrlapot töltöd ki.
3. tavaszilány
2011. jan. 30. 17:08
Az azonosítót az e-felvételi adja majd, ha beregiztél! Kicsit megtévesztő, hogy az elején ki van hagyva egy kocka, mintha oda kéne beírni...menj tovább, majd a végén megadja... a csekket nem tudom...
2. 3fd432567f
2011. jan. 30. 16:57
Felvételi azonosító szám az tudtommal a felvételi jelentkezési lapon van...ha jól emlékszem,már 3 éve felvételiztem,de így emlékszem :D
1. ce850abb2c
2011. jan. 30. 16:55
Felvételi azonosító számot honnan tudjam, hogy az enyém mi?És ha csekkel fizetem az e-felvételit akkor a csekket mikor küldik el?
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Olvastátok, hogy az új tervezett munkatörvénykönyv szerint akár terhességi tesztet is lehet kérni a nőktől felvételi idején?
- Melyik egyetemre érdemes felvételizni jogász szakra?
- Középiskolai felvételi előtt, a tanuló OM azonositó száma megeggyezik a fiktiv azonositó számmal, vagy ez 2 különböző szám?