Felpuffadtam a sok folyadéktól! Segítsetek! (beszélgetés)
Elsosorban erre reagalnek, de a tobbire is es a kerdezonek is (ha egyaltalan elolvassa).:)
Lehet viztol puffadni. Hogy hogyan, azt nem tudom. En nem hirtelen emeltem az adagot, pisilek is, es nem is szensavas vizet iszom, mégis azonnal felpuffadok 1-2 deci viztol is, feszit es olyan mintha terhes lennek. Amugy filigran vahyok es sportolok is. Miket is irtak még.... nem gondolom, hogy gaz, vagy ha az, akkor soha nem jon ki. Ja, es soha nem iszom szensavas vizet, se kolat, se ilyesmit. Csak viz. Gyerekkorom ota ilyen a hasam es mar igy is marad. Nekem is lotyogni szokott a folyadek a hasamban, neha eleg kellemetlen mikor hallatszik.
Ez mire vezetheto vissza, nem tudom. Valoszinu egy oroklott dolog es el kell fogadni. Kellemetlen mert bar vekony az ember, megis dagadt diaznonak nez ki, foleg mikor ul es alul kosarlabdanyi hasa van.
Ha erkezik erre valami reakcio, felteszem a videot amiben 1 perc alatt 3 deci viztol latvnyosan felpuffadok.
persze!
néhány nap alatt megszokja a nagyobb mennyiséget
Puffadni biztosan nem puffadsz a víztől (puffadás = a belek fokozott gáztartalma).
A folyadéktól nem kellene a hasadnak nőnie, bár kérdéses, mit értesz ez alatt. Kifejtenéd?
lassabb volt az emésztésed, most meg hirtelen megterhelted a beleid a folyadékkal
holnap légy óvatosabb,kb . másfél litert igyál meg egész napra elosztva
ma már ne igyál többet
ne ilyen drasztikusan emeld a napi adagod, szerintem
estére jobb lesz
s majd kipipiled a felesleget, ne aggódj:))
További ajánlott fórumok:
- 5 hetes kismami vagyok esténként nagyon felpuffad a hasam normális ez?
- Miután tejet iszok, a hasam nagyon felpuffad, és kicsit fájni is kezd a gyomrom.Mitől lehet?
- Ha eszek egy keveset, felpuffadok és teltségérzetem lesz, mitől lehet ez?
- Napok óta evés után fáj a hasam és felpuffadok. Lehetne ez ellen tenni természetes módon, gyógyszerek nélkul?
- Peteéréskor több napig tartó nyálkás folyás, aztán erős petefészek görcsöt követően vérpaca a nyálkában, és felpuffadt has. Mi lehet ez?
- Kb 10 napja késik, a hasam a gyomor résznél van felpuffadva. Volt így valaki?