Kb 10 napja késik, a hasam a gyomor résznél van felpuffadva. Volt így valaki? (tudásbázis)
Szia.Igen...a nem várt után 5 nappal lett csak pozitív a tesztem,de már jóval előtte fel volt puffadva a hasam,aluszékonyabb voltam és rengeteget jártam a wc-re.....
Ja meg amint kiderült,hogy terhes vagyok elkezdtem hízni,pedig kifejezetten keveset ettem,szinte csak szőlőn és uborkán éltem..
vihar van nálunk,ezért lehet hogy csak később tudok visszaolvasni.
a puffadásra visszatérve,alig eszek valamit,a gyomromnál mégis olyan mint egy lufi.
hétfőn megyek uhra.még nem teszteltem.
fáradt vagyok és aludnék egyfolytában.
Tesztelj. Ez lehet tünet,de bármi más is okozhatja. Innen nem tudod meg,hogy terhes vagy-e.:-)
Kérdésedre visszatérve: igen,voltam hasonlóan. Én jelenleg babát várok. Viszont volt amikor csak késett és attól is minden baja van az embernek. Nagyon hasonlóak a tünetek.
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- 5 hetes kismami vagyok esténként nagyon felpuffad a hasam normális ez?
- Miután tejet iszok, a hasam nagyon felpuffad, és kicsit fájni is kezd a gyomrom.Mitől lehet?
- Ha eszek egy keveset, felpuffadok és teltségérzetem lesz, mitől lehet ez?
- Napok óta evés után fáj a hasam és felpuffadok. Lehetne ez ellen tenni természetes módon, gyógyszerek nélkul?
- Peteéréskor több napig tartó nyálkás folyás, aztán erős petefészek görcsöt követően vérpaca a nyálkában, és felpuffadt has. Mi lehet ez?