Felöltözök rendesen, 2 zokni stb, mégis felfázom hamar, mit lehetne még tenni? (beszélgetős fórum)
kétféle felfázás van alapvetően, az egyik, ami a húgyutakat támadja meg: húgycső, húgyhólyag, stb, és ilyen pisilési gondokkal (is) jár;
a másik a klasszikus "felfázás", aminek nincs köze a fázáshoz vagy öltözködéshez: nőgyógyászati jellegű bakteriális fertőzés - higiénia, nemi érintkezés, stb az okai -, ami begyullasztja a petefészek, petevezeték, méh, kismedence stb valamelyikét.
ráadásul ha kialakul a gyulladásos folyamat, akkor egyik kiválthatja a másikat, mert elterjed odalent a gyulladás.
ha csak annyi a tüneted, hogy sokat jársz a wc-re.. hát én is, és nincs semmi bajom. van, aki napi 5ször pisil, én vagy napi 15-ször, de nincs semmi betegségem. és ez független attól, hogy mondjuk nekem is állandóan fázik a lábam, mert az attól van, hogy rossz a keringésem, erre a sport a megoldás.
szerintem felfázást házilag kezelni reménytelen, pont, mivel ilyen sokrétű lehet a dolog.
Forró fürdő, forró tea az egy ideig kitart! :)
Ha van kis hősugárzód az még segíthet!
Bárhonnan.
Nem "attól " függ.
Liluka!
Én is így vagyok csak Férfi szemmel:)Hiába eszek vitaminokat nem sokat segit ,de a tea jó rá:-)
További ajánlott fórumok:
- Nem hízik rendesen a kisbabám! Átlagban 120-140 ml eszik egy kajáláskor! Most 3 hónapos, és 3 hetes. Mit csináljak?
- Szerintetek ha reggel és délben rendesen eszem, de este 6 óra után semmit, heti 3 mozgás beiktatásával lehet fogyni? Valaki csinálta estleg?
- Hogyan van mindenkinek ideje a munka mellett a családra és a háztart.-ra is rendesen?Vagy csak nekem nem megy?
- Miért olyan magas (duplája) a jelzáloghitelnek a kamata. Miért nem csökkentik, hogy rendesen tudjunk fizetni?
- Normális az, hogy nem eszek rendesen, akkor naponta majdnem 1 kg-ot is vesztek a súlyomból?
- Mitől lehetnek a 2 éves gyerekem szemei alatt állandóan mély lila karikák?Rendesen eszik és alszik...