Felnőtt színezők (beszélgetés)
Nekem a legtobb kepemben (foleg amiket az utoobi idoben szineztem) minimum 24-36 munkaora volt tisztan. Ez meg akkor is amikor aktivan szineztem minden nap, volt hogy ket het alatt jott ossze.
Tényleg az ,de jól beilleszthető pl nekem kint van az asztalon a könyv amit épp olvasok ,rejtvény,színező,,aztán megy a házimunka stb kicsit leülök közben 1 kávéra olvasok 1-2 lapot belefejtek vagy színezek kicsit sokszor vagy ált napokig készül:)) De valóban kell idő:))
Elkezdtem egyszer, de időigényes nagyon.
Nekem is hiányzik nagyon!
Chris Cheng számomra a No1. :)
Nekem kedvem van, de türelmem nem szokott lenni, de majd meglátjuk. 😀 Meditációnak szeretném.
Vannak szépek de nekem nem lenne hozzá türelmem se kedven.
Kezdőnek a Mo-on kaphatóak közül az Aihao 72-es készletez ajánlanám, 4000Ft-ért kapható, szép szinei vannak és jól használható, közepes keménységű. Ahhoz hogy ne legyen csikos érdemes pici körkörös mozdulatokkal sok vékeny rétegben színezni, nem rögtön rányomva.
Milyen ceruzakészletet javasolsz?
Teljesen kezdőként, bocsi a buta kérdésért, de gondolom az sem mindegy, hogy tartja a ceruzát, vagy hogy nyomja rá az ember, hogy ne legyen csíkozott.
Csodaszépeket csinálsz!!!
Én is szeretnék. Holnap veszek is könyvet, ceruzákat.🤗
Nalam sokkal ugyesebbek is vannak, hihetetlen miket tudnak emberek szinezni :) mar nagyon hianyzik...
Annyira gyönyörűek mindig a tieid! 😍
En szinte kizarolag ceruzat hasznalok, filcet nem (kiveve a Posca filcet de az mas egy kicsit).
En nagyon szeretem, csak az utobbi idoben nem jutok hozza :( pedig eleg komoly gyujtemenyem van mar konyvekbol :) Van par kep az adatlapomon amit en csinaltam... most epp abban remenykedek hogy a karacsoyi szunetben lesz ra idom...
En mindig filccel szerettem festeni. Imadom a filceknek a szagát. Regen volt olyan kifesto gyerekeknek, ami ilyen A4-es lapokbol allt. Azt rendre kiszíneztem. Mindig mentem kunyeralni a tesom gyerekeikhez, ok meg kivalogattak hogy melyik nem szimpi nekik. A karacsonyi motivumos, meg a Mikulasos az mindig nalam landolt. Istenrm, de jo is volt regen. Felnottkent gyereknek lenni.😃
Igen, nekem is van és tényleg nagyon jó, nagyon szeretem. Igaz átüt a filctoll, de a másik oldalon nincs semmi.
Szerintem a legjobb stresszoldó. Órákig bele tudok feletkezni, közben nem kattog a agyam. Persze a problémákat nem oldja meg, de utánna sokkal nyugottabb vagyok, derűsebben látom a napot☺☺
Évek óta. Ceruza, zseléstoll, tűfilcek amiket szoktam használni. Tegyél vastag papírt az oldal alá amit színezel. :)
Sajnos nem engedi a linket ahol meg tudnád nézni az enyémeket.
Na mindegy.:)
Próbáld ki! :)
Nekünk 2hatalmas könyvünk van.Pàrom ès èn is hasznàlja.Èn àltalàban fejhallgatòn teszek zenèt,szìnezek...teljesen kikapcsol,megnyugtat.
Szerintem szuper.
Én tűfilccel szoktam, már a 2.doboz 50db-os van. Én nagyon szeretek színezni. De a nagyon apró mintát csak ceruzával lehet.
Ezt játszom: [link]
Nem kell hozzá pepecselni a festékkel, kipakolni ezer filctollat.
Engem kifejezetten idegesít. Pedig szeretek alkotni (varrni, origamizni, ragasztani stb). Ajándékba kaptam, egy képet kezdtem el kiszínezni, de nagyon nem jött be. Majd a gyerekek eljátszanak vele...
Én filccel szoktam, azzal a legszebb. Átüt a papíron, de általában ezeknek a másik oldalára nincs nyomtatva, gondolom éppen ezért. Bele lehet feledkezni az biztos, addig nem nagyon agyalsz amíg színezed, egy rajz nálam több óra alatt van kész.
Ajándékba kaptam:))Nekem nagyon bejött de azért kell hozzá 1 kis babrálós beállítottság:))Ceruza, a flic átmegy( pedig nem gagyi jó vastag lapok) Nekem a Kincses óceán van.
Van benne egyszerű típus ,és örjítően aprélékos:))
Szóval alkotó kedv kell hozzá:))Szerintem
Ti csináltatok már ilyet?
Melyik könyvet ajánlanátok?
Ceruza, filctoll, esetleg mással? A ceruza gondolom nem, de a többi nem üt át az oldalon?
Tényleg jó stressz levezető?
További ajánlott fórumok: