Felkartörés kontrollröntgenen nincs változás? (tudásbázis)
6. trapiti (válaszként erre: 2. - Cica86)
2016. jan. 7. 12:46
Leginkább a balesetsebészt kellett volna megkérdezni.
Egyébként egy hét után nem várható hogy gyógyul a törés, vagy röntgenen látható mértékű csontképzősés indul be. A röntgen a gipsz cseréje előtt inkább arra jó, hogy lássák, nincs elmozdulás amit korrigálni kellene amikor vagy mielőtt új gipszet kap. Vagyis ha nincs változás, az jó. Egy hét múlva se biztos hogy látszik már a csontosodás, a röntgent amiatt ismétlik, hogy észrevegyék ha véletlenül elmozdul. Több hétig is eltart mire gyógyul és látszani fog a rtg-en az új csont.
5. andi6020 (válaszként erre: 4. - Cica86)
2016. jan. 7. 12:32
Miért nem kérdezted meg az orvost?
4. Cica86
2016. jan. 7. 12:15
Voltunk orvosnál, természetesen. Ő mondta el ezeket.
3. 5c54c8b1c1
2016. jan. 7. 12:08
orvos?
2. Cica86
2016. jan. 7. 12:05
2 éves gyerek 1 hete törte el a felkarját, gipszsín volt rajta, ma cserélték körgipszre. A röntgenen azt mondta az orvos nincs változás az egy hetes állapothoz képest. 1 hét múlva megint megröntgenezeik. És ha akkor sem lesz változás mit csinálnak? Valaki akinek iylen kis gyerekénél történt hasonló törés, tudnátok valamit mondani ezzel kapcsolatban? Nagyon nehezen viseljük a napokat, mennyi idő egy iylen kéztörés gyógyulása?
1. Cica86
2016. jan. 7. 12:02
Felkartörés kontrollröntgenen nincs változás?
További ajánlott fórumok:
- Hipoxys lányok! Ma voltam 9. alkalommal és bizony kezdek elkeseredni. Eddig semmi sem történt, se centiben, se kilóban nincs változás.
- Ma voltam 18 hetes UH-n és visszahívtak kontrollra 2 hét múlva, szerintetek rosszat jelent?
- Éhgyomorral kell mennünk kontrollra, ez azt jelenti, hogy inni sem szabad?
- Nov 26.-án megyek kontrollra a pulmóra lányommal, de okt 31.-én lejárt az emelt csp-om, hogy kaphatom tovább a családit meg a gyest?
- Orrmandula műtét után hányszor hívnak vissza kontrollra a kórházba?
- Éves kontrollra kell beutaló? (Gyermekklinika)