Éhgyomorral kell mennünk kontrollra, ez azt jelenti, hogy inni sem szabad? (tudásbázis kérdés)
lehet nehéz lesz,de ki fogja bírni... gondolj bele... nem tudom nálatok ez hogy volt,de nálunk bevett szokás,hogy szülésig a kismama nem ihat... van aki 12-24 órákat végig vajúdik étlen-szomjan... tényleg max 1-2 kortyot kaphat össz-vissz.. és kibírják..
tudom,kisgyereknek nagyon nehéz...de lehet észre sem fogja venni... sokszor csak azért isznak,mert mi felnőttek azt mondjuk kell...maguktól lehet órákig nem is innának... na hátha most így lesz.. és akkor könnyebben kibírja majd:)
Igen,mikor legutóbb betelefonáltam a 10 (számoltam) próbálkozásomra vették fel a telefont.....
De azért megpróbálom:)
Amúgy lehet,hogy lesz hólyag feltöltése,legalábbis utána néztem,hogy elméletileg kellene,hogy legyen,mert ellenőrizniük kell,hogy nem-e folyik vissza a hólyagból a vesébe a pisi...na de majd ezt ők eldöntik!A biztonság kedvéért,nem adok neki olyan sok inni valót,ahogyan azt írtad...
meg kell próbálni,reggel korán betelefonálni és rákérdezni.. ha azt mondják inni azért szabad,akkor szabad... :)
bár... lehet h kap kontrasztanyagos löttyöt,nem? akkor nem lehet...
inkább kérdezd meg:)
Köszi a segítséget!!
Csak reméltem,hogy inni azért ihat....
jah..akkor nem tudom...
max reggel ne adj neki semmit... akkor tényleg csak pár korty vizet,h ne száradjon ki a szája és ne egyen nagyon szomjas...
éjfél után már nem ehet semmit... utána is csak sima vizet! minden ízesítő,cukor stb nélkül...
utána viszont azt ehet amit akar...készüljetek...vigyetek magatokkal kajcsit,hogy ott vérvétel után egyből tudjon enni...
További ajánlott fórumok:
- Gyűlölök reggelizni, de muszáj lenne, mert éhgyomorra nem...
- Azt hallottam, ha éhgyomorra citromot eszek az fogyaszt. Van ezzel valakinek valamilyen tapasztalata, vagy hülyeség az egész?
- Fekete kávé! Szerinted okoz betegséget az éhgyomorra fogyasztott kávé?
- Az normális, hogy egy üveg pezsgő éhgyomorra ennyire megártott nekem?
- Mikor (étkezés előtt vagy éhgyomorra, reggel vagy este) kell alkalmazni az "Útifűmaghéj"-at?
- Vérvételre éhgyomorra kell menni és nem lehet bizonyos dolgokat sem inni. Vizet ihatok?