Felfázás terhesség alatt (beszélgetés)
Igen, van tünetem...vagyis volt, mert tegnap óta iszom a tőzegáfonya teát, szerintem máris jobb a helyzet.
Szóval fájt a hasam, éreztem, hogy felfázásos fájdalom, nem görcs... éjjel 6-7-szer is felébredtem, hogy ki kell mennem ...
A nőgyógyásznak is elmondtam ezt, ő megnyugtatott, hogy nő a méhem , a méhszalagok nyúlása miatt fáj a hasam, a sűrű vizelési inger a hormonok miatt van.
Még szerencse, hogy éppen most volt aktuális a labor vizsgálat, így kiderült a probléma oka.
a tozegáfonyát kifejezetten ajánlom mintegy megelozésre is rendszeresen ha fogyasztod akkor az e-coli nem tud megtapadni a hugyuti szerveken.
én miota szedem igaz nem mindennap--semmi bajom
Köszönöm a segítséget.
Mivel ma estig dolgozom, egy ismerősöm tőzegáfonya teát tudott beszerezni.
Már el is kezdtem inni, remélem használ majd.
Szia! Nálam is elég gyakori ez a probléma.
Amit én szoktam csinálni: tőzegáfonyás kapszula és cickafark tea (ez kifejezetten gyulladás csökkentő) és sok sok sok folyadék. Meleg vízbe semmi esetre se ülj, mert az csak ront a gyulladáson, ezt több orvos is mondta nekem.
jujjj:-( :-(
Én is próbálok figyelni, fogalmam sincs hogyan szedtem össze...:-(
Talán azért nem jó, mert a 7. hétben vagyok, nehogy a túl meleg víztől vetélés következzen be.
Egyébként is a 12. hétig fennál a veszélye normál körülmények között is.
Nézz utána, sehol nem ajánlják a meleg fürdőt, akár termál, akár nem termál, főleg nem a korai szakaszban.
Én is fürdötem, de a 12.hét után, sőt, termálban is voltam.
De 7 hetes terhesen nem a legjobb ötlet a melegvizes fürdő. Persze mindenki azt csinál amit akar.
Ő, bocsánat, de miért lenne kizárt terhesen a meleg fürdő?
Nem termálra gondolok természetesen, de a normál melegvizes otthoni ülőfürdő egyáltalán nem árt. Ettől még nem indul be a szülés.
Nagyon figyelj rá, hogy lehetőleg ne kapj el semmit, ne fázz fel többet.
Én 22 hetes terhesen nyeltem be egy baktériumot (e-coli), majdnem elvetéltem tőle...
Szia!
Igyál nagyon sok teát, szinte állandóan, az átmossa a vesédet,kamillás fürdő, meleg takaró! A tea is lehet kamilla.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
7 hetes terhes vagyok, a tegnapi laboreredményem felfázást mutat.
Csak hétfőn tudom visszavinni az eredményt az orvoshoz:-( valami házi praktikátok, amivel addig is javíthatnék a helyzeten?