Feleségem több, mint 10 év házasság után bejelentette, hogy... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Lelkis vagy, bánt hogy nem szeret? Mert te szereted őt?
"Ami azt jelenti hogy nem engedtem hogy önmaga legyen! Ami igaz is sajnos!"
Ha ezt beláttad, akkor azt is be kell látnod hogy (már) te sem szereted őt.
Kezdeljetek újra randizni, vissza lehet ezt még hozni, ha mindketten akarjátok és van még mit feléleszteni.
Nem szerettem a sminket féltékeny vagyok stb"
Elsőre engedd hogy csador/hijab nélkül lépjen az utcára
Mondjuk legyél vele kedves, türelmes, figyelj rá, hogy mikor mit mond, és miért.
Ha mégsem ment el és adott egy esélyt, nem halt ki belőle minden érzés irántad, csak nagyon eltemette a helytelen viseljedésed. Engedd, hogy csináljon magának programot, vedd le a terhet egy-két vagy több órára a válláról, menjen el szépészhez, barátnőzni, vagy sportolni, amire igénye lenne, és ne rosszalj ezek miatt.
Hívd el randizni, csináljátok közös programot, vigyél neki valamit, amit szeret, pl virágot, csokit.
Érezze, hogy nem egy haztartási robot, hanem egy kedves kívánatos nő, akinek igényled a társaságát.
Lehetnél kevésbé türelmetlen és önző?
Szoktál figyelmes lenni? Az hogyan történik?
Kedves Gáborka2!
Legalább van benned annyi, hogy elismered hibáztál. Lehet, hogy már késő és végképp leirt téged mint társ. Merthogy mint férfi nem kellesz neki az biztos. Fáradt, ott a 3 gyerek és még baszogattad is. Mégis mit vártál?
Hogy mit csinálj? Nyelj és tűrj. Eddig ő tette, de már kimondja, hogy elege van. Aztán hátha visszatalál hozzád. Reménykedj.
Azért teszi ezt veled, mert engeded. Elérte, hogy még ebben a helyzetben is bízol benne. Hogy megérdemli-e, nem tudhatom.
Esetleg te is menj vele, mondd, hogy szívesen beszélgetnél te is azzal az emberrel, akit ő ennyire kedvel. Lehet, ha ott lennél, elmenne a kedvük a találkozásoktól. Vagy mondd, hogy te sem leszel itthon, mire hazaér, mert egy régi ismerőssel találkozol. Hátha elgondolkozik.
Mindegy,csak ne nézd tátott szájjal, hogy visszahódítják a feleséged.
Nincs családja az exének.
Én teljes mértékben megbízom benne, tudom, hogy nem csalna meg.
Egyszerűen csak kiráz a hideg, hogy neki miért ennyire fontos, hogy nem enged akkor sem, ha látja, hogy ez nekem mennyire rossz
Atya gatya... és ezt mind az ékezet hiányból szűrted le? :-D nem semmi...
Az emberek többsége akkor nem ír ékezettel ha telefonról pötyög és siet vagy lusta hozzá...micsoda tragédia tényleg. Komplett jellemzést emiatt vázolni szerintem több mint butaság...
Megmondta, barátkozik, ha tetszik, ha nem.
Rajtad áll a döntés, ha tetszik, ne panaszkodj, ha meg nem tetszik, akkor ne csinálj magadból hülyét.
Nyilván oka van annak, hogy ezt tette, de megtetette.
Helyedben páros lábbal rúgnám ki.
Maga a kérdés, hogy önző vagy-e, nem, nem vagy önző, hanem gyámoltalan vagy.
Voltam hasonló szituációban. Kerek perec megmondtam, hogy semmilyen találkozásba nem egyezem bele. Vagy lehet menni vissza hozzá. Ennyi.
Utólag igazam lett, a nő végül megkeresett, próbált minket szétválasztani, mert vissza akarta kapni a páromat.
Nem kell résztvenni méltatlan helyzetekbe.
Hülye vagy, ha még ahhoz is asszisztálsz, hogy éttermezgessenek. Vannak más emberek, másokkal kell barátkozni, nem exekkel.
Nem önző vagy, hanem férj. És a házasságba ez nem fér bele. A megalázás sem, mert ezt teszi veled a feleséged.
És tényleg, az exnek van családja? Mert akkor még nagyobb gáz a dolog.
A kapcsolatotokat kell rendbehozni, nem pótlékot keresni. Nem tudom, történt-e ilyen, meg hogy egyáltalán mi az oka annak, hogy "nem vagy elég" neki. Erre te tudnád megadni a választ, én csak ötletet igyekszem adni, mi lehet mögötte. De hogy nem helyes, az biztos. És nem tudom, önző vagy-e, de ha ez zavar, annak biztos, hogy köze nincs az önzéshez, egyszerűen más kategória.
Megadtad az alaphangot, mindjárt jön az asszonykórus
Sok esetben nem könnyű, még ilyen esetben sem, a házastárs elhagyása. Ő meg szereti
Erőltetve találjon ő is egy exet. Marhaság, ez lelkileg nem megy
Talán próbálnák jópofát vágni és többet kimaradni otthonról
Ez a szitu azért elöbb-utóbb robbanni fog, minden szerete ellenére
Ha neked is lenne egy exed,akkor szent lenne a béke?
Keress egy exet és "ne siránkozz, ne szisszenj minden kis szilánkhoz"
Neki kell valaki... Érdekes, hogy pont az exe, akivel anno jó 10 éve szétmentek. Barátnő?
El is hiszem, hogy zavar, engem is zavarna, sőt! Frusztrálna. (sajnos voltam hasonló szituban)
Mondanám, hogy ne hangoztasd előtte, hogy ez mennyire zavar téged- valószínűleg ezzel még jobban arra tereled, hogy a másikhoz rohan minden kettőtök között zajló vita után, neki panaszkodik.
Tudom milyen nehéz, és csak te tudod mennyire bízol a nejedben, hogy csak beszélgetnek, néha elmennek ide- oda.
Az exének van családja?
Mondjuk írhatnál ékezettel, mert ez is jelent valamit a jellemedből.
A nehezen olvasható magyarázatodból mindjárt meg is van, mit nem csinálsz jól, illetve mire nem vagy alkalmas. Valamit tudhatott az exe, amit te nem. Ezt bepótolni már késő. Ha vissza is csábítod, ez az egész már a kutyáké...
Valamire nem figyeltél, és ezt a hiányt pótolja az exe.
Tanács nincs, csak ténymegállapítás. Várd ki, majd csak ráún. Ha nem, akkor az a pasi valamit nagyon tud, tőled sokkal jobban. Ez sokat számít akkor, ha a nejed rájött, egy élete van neki is, ezt kell jól élnie.
Semmi. Amugy nagyon jol elvagyunk, szeretjuk egymast.
Megis, ha azt kerem, hogy ne csinalja, vagy mondom neki, hogy ez engem mennyire zavar, akkor azt mondja, hogy ertsem meg, kell neki valaki, akivel baratkozhat. Ezt meg is ertem, es nagyon sajnalom is ot, es szar embernek tartom magam, amiert szet akarnak oket valasztani, de nem tehetek rola, nagyon zavar. 1.5 eve megy ez, ez alatt nem tudtam a gondolattal megbaratkozni, hogy neki fontos az exe.
További ajánlott fórumok:
- Arra ébredtem, a feleségem önmagát elégiti ki mellettem az ágyban..
- Megőrülök az elegáns Nőkért, de sajnos a feleségem nem így...
- A feleségem nem anyának való!
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- Mit tennél ha a párod több év után sem akar házasságot és gyereket?
- Feleségem mellett másba vagyok szerelmes, és emiatt megöl a bűntudat.Kérem, olyan emberek írjanak, akik átéltek hasonlót a házasságuk alatt!