Félelmetesség (beszélgetős fórum)
;(
Ááááááááááá!:(
Tudom, tudom, rá gondoltam:
Meg bizony, alúl is!
Esett meg velem, hogy régi ismerős merev részegen és mocskosan éjjel felcsöngetett hogy elvesztette a kulcsit, és nálam akar aludni
Valahogy bekényzeritettem a zuhany alá és tartottam amig lemosdik, ha nem is saját kezemmel, de meztelenül tántorgott ott
Aztán lefekvésnél még elmotyogta hogy "nem b@szunk most" :)
A ciki az volt, hogy reggel nekem kellett felhívnom a férjét hogy jőjjön érte, merthogy se kulcs se telefonja, semmilye nem volt meg.
Nagy kaland volt! :)
Mindenképpen manipulálja, ennek egyik eszköze az ital.
Lehet úgy gondolja, ha majd nem tud magáról akkor könnyebben átsegíti az orális szakaszból az análisba...ó, jajj!:/
Vele rendeződne a szexuális életed? Akitől a múltkor még undorodtál?
Legfeljebb megint elhánynád magad (pia nélkül is), és ismét fürdetni kéne!
Ez a pasi kihasználja, hogy mindent elhiszel, amit mond! Méghogy okos és művelt?!
Menekülj tőle minél előbb!
Jézusom!
Ő lenne az okos és művelt férfi, aki ilyeneket mond és olyanokat tesz veled amiket írtál?
Neked sajnos fogalmad sincs arról, hogy mit jelent az okos és művelt férfi.
Én menekülnék, ez inkább egy pszichopata!
Biztos direkt ő itat le, mert így próbál az anális szakaszba emelni...
Tönkre fog tenni ez a pasi.
Világosabb fejű emberekkel kellene körülvenni magad.
Na, megyek olvasni,mert itt csak falra hányom a borsót!
Rakja be a radai rossebb!
Nem vagyok én hülye!!!!
Aki kitalál ilyent, hogy :
"freud-i libidószintek szerint orális szakasz", na annak annak csak hinni lehet:)
Mondd, hogy csak hülyéskedsz, valld be... ennyire buta lány nincs a földön, aki elhiszi ezt a rossz dumát!
Ez a nagyon jó barátod már 2x merítette bőven ki a szexuális zaklatásfogalmát. És azért csak 2x, mert 2 fórumot írtál ezzel kapcsolatban. (a többiről csak te tudhatsz)
Te meg csak véded őt itt folyamatosan...
Ez a te életed és a te (rossz)döntésed.
De! Ha tényleg annyira jó barátod és minden rendben van köztetek, akkor minek irkálsz ki ilyen fórumokat?!
Jézusom!.... ébredj Csipkerózsika!:)))
Nagyon művelt, nagyon okos férfi:)) Ki? ez az ember????
Ezt a rossz dumát!
Szerintem csak szórakozol, mert ennyire ostoba lány nincs:)
További ajánlott fórumok:
- Félek a szomszéd fáitól, olyan félelmetesek a szélben.
- Hallottál az úgynevezett randidrogokról? Félelmetes és felháborító!
- Hajnalban remegéses, reszketéses, félelmetes ébredéseim vannak!Mintha hirtelen vki felijesztene az álmomból..Volt már vkinek hasonló?
- Maradj talpon! Ki tudja hová/mire esnek a játékosok? Nagyon félelmetes, én pedig nagyon kíváncsi vagyok. Tudja valaki?