Hajnalban remegéses, reszketéses, félelmetes ébredéseim vannak!Mintha hirtelen vki felijesztene az álmomból..Volt már vkinek hasonló? (tudásbázis kérdés)
Remélem még megnézed ezt a fórumodat. Jobban vagyok, persze. Szedtem feszültségoldót és intenzívebben kezdtem jógázni.
Most is krízisben vagyok, mert nincs munkám. Jelenleg nervenpfleget szedek (remélem jól írtam le), reggel 3-t, aztán még délben és este is be lehet venni 3-t, mikor hogy érzem magam. Ezen túl meditáció, jóga, kocogás a legtutibb gyógyszereim.
Jól van, Te tudod. Nem akartalak semmi bogyóra rábeszélni.
Akkor csak próbál meg simán lazítani, vagy olyasmiket tenni ami örömet okoz:)
Szerintem nem bújkál semmi:)
Menj el dokihoz, lehet, hogy valami enyhe nyugtató nem fog ártani.
Persze csak ÁTMENETILEG, nem ám állandó szedésre.
Örülünk, hogy jól vagy.
De azért a hajnali ébredéseid nem mondhatók túlságosan normális jelenségnek.
Most már semmi bajom!!
SZEREMNCSÉRE.az a napközbeni alvásdolog,az hasonlít erre..csak én minden hajnalban szinte így ébredek...
nekem volt ilyen, aztán rosszabbodott is, sikítozva ébredtem többször is a szoba közepén állva.
Pszichiáterhez kellett mennem, aki szorongást "diagnosztizált".
vagy:
Olyan sok rosszat hallunk a strok-ról. Hirtelen jön, végzetes ha nem kerül az ember időben dokihoz.
Ellenőriztess magadon valakivel néhány dolgot:
"Az orvosok szerint bárki felismerheti a STROKE-ot, ha három egyszerű kérést mond az illetőnek:
1. M: Meg kell kérni az illetőt, hogy MOSOLYOGJON.
2. B: Meg kell kérni, hogy BESZÉLJEN, mondjon egy egyszerű mondatot (összefüggően: pl. Szép napunk van.).
3. E: meg kell kérni, hogy EMELJE FEL mindkét karját.
Ha az illetőnek a három kérés teljesítésének bármelyikével nehézsége van, azonnal hívd a mentőket és mondd el a tüneteket!
Még egy jel: Mondd az illetőnek, hogy ÖLTSE KI A NYELVÉT.
Ha a nyelv kicsavarodott , ha egyik vagy másik oldalra megy a nyelv, ez is a stroke jele lehet."
Hát, remélem sikerült megnyugtatnom:)
A cukorbetegségnek nem pont ez a jellemző tünete.
A félelem, remegés lehetne éppen pánik roham, de így első ránézésre mégsem az. Pánikrohamnál legalább 4 jellegzetes tünetnek együtt kell szerepelni, és még akkor sem beszélhetünk igazi pánik rohamról, csak ha ez többször előfordul.
Talán nem vagy túl jó idegállapotban és az okozhatja.
Ha ilyesmit érzel, akkor próbálj meg felülkerekedni rajta, ne engedd át magad a rossz érzéseknek.
Ha rövid időn belül nem szűnik meg fordulj inkább dokihoz.