Felcsúsztak az ikonjaim oldalt felülre, hogy tudom alulra visszatenni őket a gépen? (tudásbázis)
5. zakkanat52
2010. jún. 18. 14:20
Jobb klikk az asztalon - Ikonrendezés szempontja - NE legyen bepipálva az Automatikus elrendezés...
4. Norelia (válaszként erre: 3. - Iceman_21)
2010. jún. 18. 10:49
Hát az is jó ötlet, ha a tálca ugrott fel. ^^
Nekem tegnap olyanom volt hogy teljes egészében megfordult a képernyőm. fejjel lefelé volt a kép hiába raktam a tálcát alulra minden fejjel lefelé volt még akkor is ha újraindítottam a gépet. Ezért körülnéztem milyen segítséget nyújt a jobb egérgomb. ^^ és végül sikerülte megtalálni egy olyat hogy képernyőforgatás. ^^
3. iceman_21
2010. jún. 18. 10:22
Egyszerűen fogd meg az egérrel és húzd vissza alulra
majd jobb gomb, és a felugró menűben válaszd ki a frissitést
2. Norelia
2010. jún. 18. 10:16
felcsúsztak... A star gombal együtt?
1. 2f46861016
2010. jún. 18. 10:13
Felcsúsztak az ikonjaim oldalt felülre, hogy tudom alulra visszatenni őket a gépen?
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy ha kell felülre fogszabályzó, akkor akkor az alsó fogsorra is muszáj, mert nem fog jól záródni a fogsor?
- A parancsikonjaim hozzárendelődtek a Chrome-hoz, asztali ikonjaim mind használhatatlan, mit tegyek?
- Teljes képernyőre kattintottam valahol és nem tudom visszatenni, hol lehet visszaállítani?
- Vista alatt hogyan lehet visszatenni az eltunt ikonokat?
- Segítség!Kijött a laptopom enter billentyűje és nem tudom visszatenni, ha letörött róla valami akkor azt kitudják cserélni?
- Felülre kerültek a kis nyitó ablakaim, melyik billentyűvel lehet visszatenni a bal alsó sarokba őket?