Vista alatt hogyan lehet visszatenni az eltunt ikonokat? (tudásbázis)
Koszonom mindenkinek a valaszokat. Attol tartok, holmi ikonfogdosasnal kicsit bonyolultabb, es az ujrainditas (1.) sem jott be.
(2.)Ha a jobb gommbal az ures reszrol elohoztam a (valami ertesitesireszbol) a rendszerikonokat, az ora van csak kipipalva es a tobbit NEM lehet, sem a halozatot, sem a hangerot, sem az akkumulatort.
3. windos+R gomb, beirtam sndvol, ott fel is tudtam erositeni vegre a hangot, csak igy maceras.
4. kiprobaltam megint az ikonhuzogatast, azt irja ki, lehetetlen innen megnyitni :((
Van ami tetszik nekem a vistaban (a gyorskereses a startmenuben pl), de meg mindig nem tudtam megszokni, en is xp-t hasznaltam sokaig.
Egyeb otlete van valakinek? Es esetleg kulfoldiul is le tudna irni?
Tina25, akkor te miota elsz ezzel a problemaval? Igy is marad ez ameddig vilag a vilag?
Sziasztok! Nekem is volt ezzel problémám, de én bármit csinálhattam vele nem tudtam visszahozni! :(
És ezen kívül még van egy csomó probléma a Vistával! Nagyon haragszom rá, és arra is akinek a pihent agyából kipattant!!! :S
Én most kipróbáltam: Start menü- hangok és audioeszközök
Azon belül megfogod az egérrel a hangszóró ikont és lehúzod a tálcára.
További ajánlott fórumok:
- Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy az asztalon az ikonokat mért nem tudom mozgatni, elhúzni máshova?Vmiért nem engedi!Előre is köszi!
- Teljes képernyőre kattintottam valahol és nem tudom visszatenni, hol lehet visszaállítani?
- Segítség!Kijött a laptopom enter billentyűje és nem tudom visszatenni, ha letörött róla valami akkor azt kitudják cserélni?
- Kinagyítottam a gépen a google-t és nem tudom visszahozni az ikonokat + a visszaléptetőt+semmit, ami felsö 2-3 cm-ben van, segítene valaki?
- Felcsúsztak az ikonjaim oldalt felülre, hogy tudom alulra visszatenni őket a gépen?
- Felülre kerültek a kis nyitó ablakaim, melyik billentyűvel lehet visszatenni a bal alsó sarokba őket?