Fél perc - kinek és mit? (beszélgetés)
Élő példa az iszapkatasztrófa.
Fél perc alatt mit tudsz összepakolni?
Vagy ha telefonálnál kit hívnál, hogy oda mehetnél e 1 váltás ruhával...
... a fejembe menne a vér, a bugyimba + a kaka!...
ebben az esetben nem is tudom kinek és mit?...
" Egy zuhanó repülőn ülsz.
Kapsz egy mobilt, és 30 másodperced van, hogy valakit felhívj.
Ki lenne az, és mit mondanál neki? "
Szerintem összeviszza fél perc. Hisz vész van, zuhansz.
Fél perc alatt fel se veszi az illető...
Gondolkoztam...
A saját telom lenne, azt hívnám aki " szinte azonnal " fel szokta venni alapesetben.
Vagy ha idegen a teló, akkor valaki írta " segélyhívót " hívnám a 112 !
Épp hogy felvenék, és meg is szakadna. De ha szerencsém van elmondhatom ami akkor épp eszembe jut.
... a meglepetéstől szóhoz sem jutnék, nemhogy még
csinálni valamit!?...
berúgni?... -fél perc alatt?... az nem menne mert csak nyalogatom a piát, (azt is csak alkalmanként...) -lehet több időt kéne adnod!...
Erről az jutott eszembe, hogy a fiam egy évvel ezelőtt Krétára ment repülővel és az IWIW-en az adatlapján a következő volt:
" zuhanó repülőn nincs ateista"
Az istent:)
Kell a segítség!
Érdekes kérdés! Pszhihológia..vagy filozófia
Fél perc? A tesómat. Azért nem a lányom vagy a férjemet, mert Ők így ketten vannak. És nagy sértődés lenne belőle, hogy kit hívtam. Egyébként az is érdekes, mekkora az a teher amit rápakolsz a hívott vállára. Tényleg teher? Vagy szerencsés valahol.
Ennyi idő nagyon kevés.
Adj ennél több időt!
A hoxán mindenki azt olvassa, ami érdekli. Ha valami nem, akkor ne olvasd.
Szerintem nagyon hasznos a kérdés!
A kapcsolási idő több mint 30 mp :(
Azt hiszem a családom tudná, hogy mennyire szeretem őket és hogy mindennél fontosabbak nekem.
ez jóó :D
én azt hiszem Anyukámat hívnám h nagyon szeretem!
További ajánlott fórumok:
- Mit eszel ezekben a percekben?
- Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok?
- 33 hetes kismami vagyok és éjszakánként 10 perces fájásaim vannak. Volt már valakinek hasonló? Meddig lehet így kihúzni?
- 3, 5 kg leadásához és formálódáshoz szükséges a kardio edzés vagy diéta és napi 20 perc mozgás elegendő lehet? Kinek milyen dvd jött be?
- Van valakinek nagyon jó szövegszerkesztője és kb. 20 perc szabadideje? A segítségét szeretném kérni.
- Amikor felmegyek a facebookra, pár perc múlva lelassul. Volt már valakinek ilyen gondja?