Feketéből szőke (beszélgetés)
sziasztok! tudna nekem valaki segiteni? lekokteloztak a hajam feketerol egeszen szokere, amit vilagos baranra festek. de allandoan attut rajta idovel olyan voroses csillogas..tudna nekem valaki segiteni h h tudok elerni szep natur vilagos hajat?
arra gondoltam h lassankent melireztetem..szerintetek? kosziii
Te hogy csináltad?:))
Én kipróbáltam a Colour B4-et, eredményem a naplómban....háááát.
Először is köszi a válaszodat !
Már volt szőke a hajam, amit a fodrászom úgy csinált hogy folyamatosan melírozta, attól nem lett semmi baja, csak nyáron "elment az eszem" és magamnak szőkítettem 3-4 hetente :S Aztán elmentem egy "mesterfodrászhoz" aki levágta vállig érőre és le is szívatta :( Mivel göndör hajam van nem akartam mindig vasalgatni ezért visszafestettük barnára és tartósan kiegyenesitettük dauervízzel.. szóval el tudod képzelni hogy milyen az a 4 centi... :S TEHÁT akkor is kéne vágatni ha megint melírral csináljuk?
Szia!
Azt a 4centit mindenképp le kellene vágatnod festés előtt.Nekem kékesfekete hátközépig érő hajam volt,amit levágott a fodrászom a fülem aljáig majdnem.Egy-másfél év alatt lettem igazán szép szőke,de nem egy egyszerű dolog.Ha leakarod szívattatni a hajad,akkor mindenképp vágass belőle,mert az megviseli.Nekem oxy-reload-al szedték le a feketét a hajamról,nagyon szép lett.Neked is ezt javasolnám,mert ez csak a sötét(festett) hajszínt szedi le,visszaadja az eredetit és nem károsítja a hajat.Keress egy ügyes fodrászt,aki dolgozik ilyen szerrel.Sok sikert! :)
Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményeteket és egyben segítséget is kérni...
Nekem vállig érő, nagyon sötétbarna hajam van. A végéből kb 4 centi nagyon el van tördezve mert tavaj tartosan ki volt egyenesitve. Utoljára decemberben volt festve barnára. Szeretnék olyan 7es körüli középszőke hajat. Szerintetek fodrász meg tudná úgy csinálni hogy ne menjen tönkre? És ha igen hogyan?
Szia!
Hát nem tudom....
Nézd meg az én képemet, és látni fogod miről beszélek.
Az enyém kékesfekete volt és valóban szőke lett, de a tiéd akár hogy nézem...
Bocs de igy látom. Az én képem azt hiszem elég éles és a szinek si rendben vannak.
Ha nem igy látod akkor sajnálom, de ahogy már többen is irták, nagyon messze a szőke, de te tudod.
Szia Mengi89!
Én tudok neked segíteni.Googleba beírod Feigl Orsi nevét(mesterfodrász) és meglátod a honlapját.Én 2009 októberben határoztam el,hogy szőke leszek a kékesfeketéből.Sokáig keresgéltem a neten míg ráakadtam Orsira,elmentem hozzá,elmondtam mit szeretnék és elvállalt.2010 áprilisra 1esből,ami a fekete hajszín,8-as lettem,az kb olyan középszőke.Megmaradt a hajam is.Azóta is hozzá járok,most 10.1-es a hajam,extra világosszóke.Bátran merem őt ajánlani,profi szakember,kedves,megbízható!
a profilképemen photo scaptel kontraszt át van állitva hogy normálisabban nézzek ki:D
de szöke a hajam a képen tényleg vörös tudok nem variált képet is küldeni magamról;)privibe irjatok e-mail cimet és küldök.nekem tényleg bevált a szőkülés:)
Sziasztok!
Van itt fodrász??
Lenne gy kérdésem.
Rövid hajam természetes szine sötétbarna. Én balek befestettem egyetlen egyszer padlizsánra, kb egy hét után megutáltam. De mielőtt befestettem, arra is gondoltam, hogy világositani akarok rajta.
Nos megutáltam a padlizsánt, vettem egy zacsi Efaisor-t kaptam hozzá való 6os cuccot.
Rátettem,pontosan 20 percet volt rajta. Olyan 10 percig csak élénkült a rózsaszin, azt hittem eldobom az agyam. Nade végül mire letelt az idő, szép sárga lett a hajam:))
Nos tettem rá Luo 8.23-as festéket.
Most teteszik igy.
A kérdésem az lenne, ha esetleg még akarok majd világositani rajta vagy esteleg a 3as árnyalatot váltani 1esre,akkor kell e mégegyszer szinleszedőt használni?
Ja és még egy kérdés:effi után olyan egészséges csibe volt a szine. Milyen a legvilágosabb szin amit befogadott volna?Rámehettem volna akár 10essel is gyönyg árnyalattal??Esetleg ha következőleg olyat akarok akkor tegyek rá effit ujra és mehet rá a 10.1?
köszi a választ előre is
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szőke hajfesték?
- Feketéből szőke 1 nap alatt :)
- Feketéből szőke?
- Újra! Feketéből más hajszín...
- Szőkítő port otthon használt valaki hajvilágosításra feketéből?
- Tegnap lettem feketéből barna, le lett szivatva a hajam de semmi baja. :) Rakatok póthajat is majd mit gondoltok a hőillesztésről?