Újra! Feketéből más hajszín... (beszélgetés)
én fogom még csak
nekem nem a loreal van
Köszi!
Te próbáltad vagy valaki az ismerőseid közül?
Szia!
Annyira szép a szemed, hogy szerintem ennyire egy hajszín sem emelné ki, mint a fekete.
Én is fekete vagyok, illetve én őgy festem a hajam, hogy fekete és sötétbarna festéket veszek azokat keverem össze, mert úgy nem hullik tőle annyira.
A szőke szerintem nem állna annyira jól, a vörösnél elveszne a szemed, így én is csak azt mondhatom,hogy rakj bele melírt, ha változtatni szeretnél és találj ki valami jó kis frizut hozzá:)
Az a hajradír mit tud? és mennyibe kerül ? kell hozzá fodrász?hány alkalom utána lesz eredmény??
:)))
Én még mindig azon a véleményen vagyok,h maradj fekete!:)
Nekem is volt/van meg lesz is ilyen fellángolásom,hogy változtatni kell és az az igazság h ezt leginkább a hajszín tudja kiváltani.Nekem volt amikor pink csíkok voltak benne,voltam már vörös is és narancs sárga is!:D
Én elmentem fodrászhoz (feketén) rá kent valami "trutyit" a hajamra és vörös lettem.Nem gusztustalan vörös,hanem szép! vörös.:)(adatlapomon kép;jaahh és nem ment tönkre)
Ha gondolom meg tudom neked kérdezni h ő mivel csinálta.
De pl bnőmnek az ami nekem leszedte (egyszerre voltunk fodrásznál) alig tudta leszedni róla a feketét és "csak" egy s.barna lett belőle.Mostanra már oké neki is,de eltelt jó pár hónap azóta.
Az én véleményem az h ha már nagyon változtatni akarsz akkor válasz egy ütős hajformát!
Vagy tetess bele lila,pink,ciklámen....tincseket bemosóval.:o)
szia!
én most szedettem le a feketét(3évig voltam)
Imádtam!de annyira tönkrement a hajam hogy nemtudom mikor lesz normális:(
szerintem maradjon a fekete!Vagy próbáld ki a kékesfeketét!nekem az nagyon bejött!De sajnos már nem lehet:(
Már kérdeztem itt,belillesztem:
"Most azon vagyok, hogy lenövesszem a festett fekete hajam(vagy Oxy Reload-dal leszivatni). . . de nem tudom, hogy milyen színű hajam legyen. Tavaly vörös voltam, de az nem tetszett! Sötét szőke vagy vilgásbarna vajon jól állna? Kép az adatlapomon. . . . az 1. képen látszik, hogy milyen színű eredtileg a hajam. Vagy maradjak a feketénél? :S (6 éve vagyok fekete, tavaly 5 hónapig vörös. . . . . . . ) Már uncsi. . . . Légyszi segítsetek hajszín választani!"
Kaptam egy szupi képet és úgyvolt,hogy most szombaton megyek a fodrászhoz és megcsinálja( [link]
De ma szólt,hogy mégsem vállalná be... :( mert nem tud garanciát adni,hogy nem ég le a hajam.
Mit tegyek? Szedessem le más fodrásszal újra a feketét? De milyen színre? vagy maradjak fekete? vörös melírral? vagy barna világosabb melírral?
Az ismerőseim nem tudnak tanácsot adni!
Remélem itt kapok.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek melyik hajszín áll jobban kép alapján?
- A szőke vagy a fekete hajszín a jobb
- Milyen hajszínt választanál, ha újraszülethetnél?
- Feketéből más hajszín.....
- Szőkítő port otthon használt valaki hajvilágosításra feketéből?
- Tegnap lettem feketéből barna, le lett szivatva a hajam de semmi baja. :) Rakatok póthajat is majd mit gondoltok a hőillesztésről?