Feketéből szőke 1 nap alatt :) (beszélgetés)
A leírásod alapján meleg tónusú lehet az arcod, tehát meleg színek állnak jól, csokibarna, vöröses árnyaltok stb. Szőkéből esetleg méz vagy aranyszőke, a hamvas tiltólista.
Szerintem a szőke kék és zöld szeműeknek áll igazán jól. De ez csak az én véleményem.
szerintetek kinek all jol a szoke haj?
az eredeti hajszinem sotetszoke/vilagosbarna. szemem barna. a borom feher de az arcom gyakran rozsaszin, kipirosodik.
volt mar nehany hajszinem az idok soran... koztuk a szoke is. de nem allt jol, szerintem. (ez a pirossag az arcomon nem tudom mitol lehet!) a csokibarnanal maradtam. szerintem az a legjobb. megis ujra megkerdezem... szerintetek miert nem allt jol a szoke? meg annyit h a szemoldokom is elegge sotet. melyik az a kulso tulajdonsagom ami miatt nem illik hozzam ez a hajszin? a sotet szem? a pirossag? a szemoldokom? vagy mi?
sziasztok!
Olvasgattam a hozzászolásokat.Én is 6évig voltam korom fekete és egy nap ugy keltem hogy sötét szőke szeretnék lenni.És sikerült is pár óra alatt nem kell mást tenni mint egy fodrász kellékesbe vesztek hajradírt!Én a Loreal egyik hajradírját választottam.A fodrász kellékesnél kaptam használati útmutatót betartottam mindent amit ott leirnak rátettem a hajamra és kb2óra múlva sötétszőkén jöttem ki a fürdőből!Probáljátok ki nekem bevált és nem lett semmi baja a hajamnak se a fejbőrömnek!ha valakit érdekel valami info irjon privit szívesen segítek!
Sziasztok,2hónappal ezelött keresgéltem a neten hogy lehetek festett KÉKES FEKETÉBŐL SZŐKE
anélkül hogy várnák pár évet hogy lenöljön...Mindenhol azt irták ez lehetetlen de én nagyon elszánt voltam.3évig festettem az eredeti sötétbarnáról kékesfeketére a hajamat..Egy hónapja elhatároztam hogy szöke leszek,de egyik fodrász se merte elválalni.elmentem az egyik drogériába és megvettem 2 darab jó minöségű festékleszedöt rajta hagytam a maximum megengedett ideig.Ilyenkor "szép"répa szine lett a hajamnak.Elmentem fordrászhoz valamilyen hamvasitót kaptam majd sötétszökére festette be.Ezután két héttel elmentem vissza platinaszőke melírcsíkokat huzatni bele igy a hajam 50%világos50%sötét szöke most,az állaga szerintem olyan mint volt és 1 hónap alatt szöke lettem.Nem tudom persze másoknál ez ugyanigy beválna e az én hajam vastagszállú és nagyon strapa biro volt mindig is.
Egyszer hasonlóan jártam. A festett sötét hajamból világosbarnát szerettem volna, és vettem szőkítőt. Az eredmény ugyanez volt: a hajam töve tejfölszőke, a közepe égő vörös, a vége sötét. Sírtam egy sort, aztán leküldtem a páromat 2 doboz sötétbarna tartós színezőért, és rátettem. először egyet, de az kevés volt (bordó lett a hajam), majd a második végre befogta.
A festett hajból nem tudsz egy lépésben világosítani, max. a fodrász.
Szerintem menj le a fodrászhoz, és ő kihoz belőle valami elfogadhatót.
Saját tapasztalatomat írom le, én szépen leégettem a hajam, olyan 6 éve.
Vörösből lettem szőke és az első szívatás után rá 2 hétre volt a következő, szóval nagyon óvatosan csináld és várj akár több hetet is a következővel.
Ha nagyon gáz és nem bírod ki, akkor vagy bízd szakemberre, vagy vágasd, vágd le, vagy Henna hajfestékkel fesd be olyanra amilyenre szeretnéd és kicsit később próbálkozz a szivatással.
Azóta se olyan hajam, pedig világ életembe, sűrű, gyönyörű hosszú hajam volt és gyorsan nőtt...
Kicsit lassú voltam.
12%-al csináltad?Fejbőrre csak 6% mehet ha blansolunk de azon már túl vagy.Rámehetsz ma is ha nem sebes a fejbőröd,ha igen tilos!
Köszönöm
Sziasztok
A hajtövem tejföl szőke a hajvégem sötétebb. Tisztában vagyok vele,hogy azon csak az olló segíthet.
nah az igazi kérdés az az, hogy mikor szőkíthetek legközelebb?
Bocsánat a szétszórtságomért...(kicsit fáradt vagyok)
Most pontosan mit szeretnél?
Fekete voltál és most túl világos lett?Segítek ha leírod,fodrász vagyok.
Sziasztok!
Csak 2 színárnyalatot szerettem volna világosítani a hajamon viszont nem egész tejföl szőke lettem.
1 hidrogénezést még bírna a hajam... (9%)
Mikor csinálhatom megint? 2-3 nap után szívathatom még?
További ajánlott fórumok:
- Feketéből szőke
- Feketéből szőke?
- Újra! Feketéből más hajszín...
- Szőkítő port otthon használt valaki hajvilágosításra feketéből?
- Mennyi idő alatt lehet barna hajról, szőke hajra váltani?
- Tegnap lettem feketéből barna, le lett szivatva a hajam de semmi baja. :) Rakatok póthajat is majd mit gondoltok a hőillesztésről?