Fekete női inget mivel vegyek, ha kicsit szinesíteni akarom az összképet? (tudásbázis)
Én is így vagyok vele! :D
Tipikus trampli vagyok.Farmer,póló,sportcipő.Ha meg kell jelennem,belebetegszek...
Mutasd a ruhatárad és megmondom, ki vagy! :)
Nem látjuk a ruhatáradat, de pl. egy piros szoknyával el tudom képzelni. Vagy más színnel, de fogalmam sincs milyen szoknyáid vagy nadrágjaid vannak. :(
Én fekete nadrággal is felvenném,mondjuk piros övvel.
Egy sötétebb kék farmerrel is jól tud kinézni vagy fehér nadrággal esetleg szürkével.
Sziasztok!
Lehet, hogy elcsesztem a lépést, mert céges vacsi lesz a jövő héten és úgy döntöttem veszek egy inget, mert nagyon inges vagyok szeretem őket.Na gondoltam nem is variálok, találtam egy féláras feketét tökéletesen áll, elöl egy finom kis szinte alig látható csipke szerű rész fut benne végig hosszában. Gondoltam a feketével nem lehet nagyot bukni mivel mindig aktuális és elegáns tud lenni. No de arra nem gondoltam, hogy mit veszek fel hozzá alulra, hiszen pl. fekete nacival már olyan lenne mint a holló és inkább temetésre lenne való.
Kérlek szépen ötleteket tőletek, hogy mivel vehetném fel, vagy tegyem el jó mélyen a szekrénybe?? A hely ahol leszünk egy középkategóriás étterem lesz.
Légyszi segítsetek nem vagyok túl jó a divat területét illetően.
Köszönöm szépen
További ajánlott fórumok:
- Milyen hordozókendőt vegyek?
- Szavaidban "ke" - Pl: kenyér, fekete, csirke
- Minden ami fekete-szóval kezdődik
- Osztogatod az észt, ezért feketelistán vagy? - Ide!
- Mit vegyek fel szóbelire, amiben csinos vagyok, elegáns, de mégsem a sablonos fekete-fehér kosztüm verzió?
- Hogyan tudok a fekete hajamból (kékesfekete) a leghamarabb és a legkíméletesebben világos barnát csinálni? Milyen festéket vegyek?