Nekünk volt fekete,kék,zöld,piros,barna is és nem fakul jobban a fekete sem,mint a többi. Ellenben nem mindegy mivel mossa az ember,én rendszeresen takarítottam.
A sport babakocsink egy Chicco fekete-szürke Miinimo volt. Mi a baj vele? Elég sok fekete babakocsi létezik. A mózes általában ettől még világos belül.
Babakocsi vásárlásnál nem a színe az elsődleges szempont. Vannak a színénél sokkal fontosabb dolgok. Komfortosság, praktikum. Könnyen össze lehet-e csukni, újranyitni, akár egyedül is, ha nincs segítség.
Ha minden elképzelésemnek megfelelne a babakocsi, és lenne színválaszték, akkor nem feketét választanék. Viszont ha minden egyéb elképzelésemnek megfelelne, de csak fekete színben lenne kapható, akkor talán megvenném a feketét. De csak akkor.
Én nem vagyok kimondottan a rikító színek híve. Nekem eleget adna az összképhez, ha a pléd és a játékok színesek benne. Talán mások is vannak így ezzel. Most sok téren divatban van a fekete és más fakó, nem túlzottan sokatmondó színek.
Olyan szempontból praktikus, ha valaki több gyermeket tervez. Jó fiúnak és lánynak is.