Fehérpecsenye libazsírban recept
20 perc
A Fehérpecsenye libazsírban hozzávalói:
1 kg sertés fehér pecsenye
2 nagy kanál libazsír
só, bors, fokhagyma, sertés sült fűszerkeverék
A Fehérpecsenye libazsírban elkészítési módja:
A húst előző este előkészítem, átmosom szeletelem, és befűszerezem, kevés libazsírral is bekenem, lezárható tálba téve hűtőbe tárolom. Felhasználás előtt egy kerámia serpenyőben felmelegítem a 2 nagy kanál libazsírt, és beleteszem a húst, többször átfordítom, pirosra sütöm, 10 perc, és tálalom még melegen! Frissen salátával a legfinomabb! Egészségedre!
A húst vastagabb szeletre vágom, mer sütéskor kiszáradhat, és így jobban szeretjük!
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: f047cd7294, 2020. jan. 27. 18:26
A fehérpecsenye libazsírban elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.