Szezámmagos hús, házi mártogatóssal recept
40 perc
A Szezámmagos hús, házi mártogatóssal hozzávalói:
Csirkemell
Rizs
Csemegekukorica konzerv
szezámmag
tojás
liszt
teljes kiörlésű morzsa
tejföl
fokhagyma
A Szezámmagos hús, házi mártogatóssal elkészítési módja:
A csirkéket csíkokra vágtam, bepaníroztam, duplán. A második panírozásnál a tojás után szezámmagba forgattam, sütőpapírral bélelt tepsiben sütöttem meg. A rizst kifőztem, a kukoricával összekevertem, fűszereztem. Tejfölt borssal, sóval és fokhagymával kikevertem.
A tejfölbe fokhagymaport is tehetünk! :-)
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: szneszabonoja, 2020. jan. 24. 10:14
A szezámmagos hús, házi mártogatóssal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.