Fehéríti a fogat a Velform Smile amit a Tv shop reklámoz? (tudásbázis)
Én nem merném a fogamra kenni, csak ha kikértem a fogdoki véleményét.
Nem hiszek a termékeikben.
Én is bedőltem már langyi szaunaövnek, ami a legnagyobb fokozaton is hagyna télen kihűlni, mert még derékmelegítőnek is hideg.
Sőt, a hugom vett mágneses poharat, mely a vizet mágnesessé teszi, és az milyen egészséges.
Igen ám, de a víz a szervezetedbe kerülve elveszti mágnesességét stb.
Csak azt elfelejtik közölni, hogy:
- tömött fognál
- "bolti" fognál
nem alkalmazható.
Bírjál ki egy - másfél órát összeszorított fogakkal.
Egyáltalán nem fáj mikor leszedi!:) Csak fura érzés. Nagyon pici de erőssugárban jön egy ilyen kis kampóféleségből. Az egész kb 5 perc. Hozzá se ér a fogadhoz vele. A polírozást meg valami rózsaszín porral csinálta nekem. Utána jön a tényleges fehérítés. Az ínyedre ken ilyen védő pasztát, majd kitámasztja oldalról a szád. Bekeni a fogad ilyen fehérítőcuccal. Utána egy ilyen nem tudom mit rak a szádba, hogy ne tud összecsukni és ehhez van rögzítve az uv fény. Meg kapsz egy szemcsit. ami védi a szemed. 1 órát vagy így, közben lehet filmet nézni:) Egyszer újra átkeni a fogaidat, nekem pluszba 3.szorra átkente a szemfogaimat mert érdekes módon az sárgább volt. Nekem a legfehérebb lett, mert nem voltak durván elszineződve csak én igazi vakító fehéret szerettem volna:)
Utána kicsit érzékeny volt a fogam, de másnap már semmit sem éreztem.
és az nem fáj amikor leszedi a fogkövet vagy amikor políroz? mennyire leeht érezni?
és ezt többször nem kell megcsináltani? csak az ára miatt kérdezem :)
egyetértek! csak fogorvos és senki/semmi más!
Szerintem ezek a "csodaszerek" sokszor többet ártanak, mint amennyit esetleg használnak.. tuti nem kockáztatnám meg a fogzománcom épségét valami "varázs-kütyü" ígéretes és állítólagos hatása miatt..:))
a fogkötelenítés? nem bántja a zománcodat.
én is most voltam. azóta csillogok. ;D
először a fogkövet szedi le, aztán políroz, hogy minél simább legyen a fog felülete. így kevésbé tapadnak meg rajta/benne a bacik.
én is gondolkodtam ezen a terméken, de én nem hiszek a tv shop-os cuccokban.
Hmmm... én már bedőltem az ecu slim mágneses fülbevalónak 16000.- ért.Semmi hatása nem volt a fájdalmon kívűl ,mintha satuba fogták volna a fülem...fogcsikorogva tűrtem 1 hónapig ,amit ígért a reklám ,semmi nem jött össze nálam !
Lehet hogy a fehérítő szuper ...hmmmm...
További ajánlott fórumok:
- Hasznos-e a tv-ben is reklámozott halogén légkeveréses főzőedény?
- Mi a véleményetek a Marslakócskák szirupról? A gyerekorvos azt mondta, hogy 3 év alatt ne adjam, akkor miért reklámozzák 1 éves kortól?
- Van már valakinek Belissima mini hajvasalója amit most reklámoznak?
- Szedtél olyan fogyi tablettát amit Horváth Éva reklámoz?
- Szerintetek hogyan halhatott meg az a lány, aki szellemként azt az M betűs bútorboltot reklámozza?
- Ipolytarnóc, tényleg annyira jó hely, mint ahogy a tv-ben reklámozzák?