Ipolytarnóc, tényleg annyira jó hely, mint ahogy a tv-ben reklámozzák? (tudásbázis kérdés)
Ipolytarnóc nagyszerű hely, három bemutatóhely, két mozi és rengeteg kirándulóút van a környéken:
tényleg
3 természetvédelmi terület van Magyarországon, amely kiérdemelte az Európa Diploma kitüntetést, az egyik Ipolytarnóc.
Mi a honlapjuk címe?
Egy nap alatt be lehet járni? Ha elugrunk kocsival reggel, este haza, érdemes egy napra?
Én jártam ott, de a közelben üdültünk azért sikerült megnézni, érdekes és érdemes megnézni, pláne ha a közelében laksz, vagy még valami látnivalóval összehozod!
A naplómba tettem fel képet és talán kis videót is, de most nem tudom megmondani, hányas bejegyzésnél, valamikor tavasszal (pontosabban április 25 körül) voltunk ott!
Ha érdekel tekintsd meg!
szia!
Nézdd meg a honlapjukat. Én kb.két éve voltam, tetszett:). Azóta mégtöbb mindent csináltak, szerintem mégjobb lett :).
Sziasztok!
Az előbb volt Ipolytarnóc reklámja a tv-ben, ahol ősi maradványok voltak, van ott 4D-s mozgószékes mozi, 3D-s kiállítás stb.
Volt már valaki ott, és mit látott, érdemes elmenni????
További ajánlott fórumok:
- Tényleg annyira csodálatos a terhesség?
- Tényleg annyira nem számít a babavállalás anyagi oldala?
- Tényleg annyira nagy probléma, ha valaki nem megy nyaralni?
- Tényleg annyira ronda lett a konyha az új színnel?
- Lézeres köröm műtét tényleg annyira hatásos? Akinek volt, annak nem nőtt be többet a körme?
- Budapestiek, tényleg annyira botrányos a Paskál strandfürdő?!