Szerintetek hogyan halhatott meg az a lány, aki szellemként azt az M betűs bútorboltot reklámozza? (beszélgetés)
Ellentmond ugyan annak az állításnak, hogy szellemeket nem lehet filmezni... :D
Nyilván meghalt, ha szellem...
Mivel kezdett idegesíteni, miről is lehet szó, tippeltem és rákerestem.
Még sosem láttam ezt a reklámot, de ennek a zizének mintha igaza lenne.
Azon somolygok magamban, hogy ha egyszer egy komoly topikot nyitnál, mindenki azt hinné, hogy az is poén. :)
Amúgy tuti, hogy meghalt?
Mert a mostani akciós újságban még ő van.
Te lökött!
De örülök, hogy ez csak poén, a frász jött rám!
Ismertem! Nagyon jó lélek, mindenki szerette. A faluban, ahol lakott, minden nap friss tojást (bio-t) vitt a piacra, azt árulta, és a befolyt összegből támogatta a helyi szélmalomüzemet.
Épp vissza akart adni, ám egy 200-as kiesett a kezéből, utána kapott, de az csak gurult-gurult, a lány utánalépett, és bumm, elütötte a villamos.
Egyertelmuen szellemjaras.
De amugy remelem, csak mint altalaban, poenbol dobsz fel egy temat (amirol fogalmam sincs).
A lepedő, amiben a szellemet játszotta, rátekeredett egy gömbvillámra, és a stáb azt hitte, hogy ez is a forgatókönyv része. A végén meg is tapsolták.
Ne sajnáld, hiszen láthatod még, szellemként.
Lehet rakodás közben kicsúszott a munkások kezeiből egy szekrény, ami agyonütötte? Vagy szerintetek más dolog okozta a halálát?
Egyébként én nagyon sajnálom, mert egy csinos lány volt.
További ajánlott fórumok:
- Fényevés miatt halhatott éhen egy egyéves kisfiú Agárdon
- Miért halhatott meg a törpenyuszim?
- Melyik bútorboltot ajánlanátok Debrecenben és miért?
- Mi a véleményetek a Marslakócskák szirupról? A gyerekorvos azt mondta, hogy 3 év alatt ne adjam, akkor miért reklámozzák 1 éves kortól?
- Keresek egy bútorboltot a XI. kerületben...tud valaki segíteni?
- Ipolytarnóc, tényleg annyira jó hely, mint ahogy a tv-ben reklámozzák?