Fehérboros gombamártás recept

40 dkg gomba
1 evőkanál vaj
1 csapott evőkanál liszt
1 dl zöldségleves
2 dl tejszín
1 gerezd fokhagyma
kis csokor snidling
2 evőkanál fehérbor
A Fehérboros gombamártás elkészítési módja:
Felolvasztjuk a vajat, és a megtisztított, feldarabolt gombát állandóan kevergetve aranysárgára sütjük benne. Hozzáadjuk a préselt fokhagymát, rászórjuk a lisztet, elkeverjük, majd beleöntjük a fehérbort, a levest, és a tejszínt, mind ez alatt állandóan kevergetjük. Amint besűrűsödött, hozzákeverjük az apróra vágott snidlinget.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2015. márc. 12. 18:59
A fehérboros gombamártás elkészítési módja és hozzávalói.