Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Fehérboros gombamártás recept

Fehérboros gombamártás recept

A Fehérboros gombamártás hozzávalói:
40 dkg gomba
1 evőkanál vaj
1 csapott evőkanál liszt
1 dl zöldségleves
2 dl tejszín
1 gerezd fokhagyma
kis csokor snidling
2 evőkanál fehérbor


A Fehérboros gombamártás elkészítési módja:
Felolvasztjuk a vajat, és a megtisztított, feldarabolt gombát állandóan kevergetve aranysárgára sütjük benne. Hozzáadjuk a préselt fokhagymát, rászórjuk a lisztet, elkeverjük, majd beleöntjük a fehérbort, a levest, és a tejszínt, mind ez alatt állandóan kevergetjük. Amint besűrűsödött, hozzákeverjük az apróra vágott snidlinget.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A fehérboros gombamártás elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook